FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Cred că mă aude toată lumea. Asta ne dorim!”

Gică Hagi // foto: Imago Images
Gică Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 07:22 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 09:16

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, le-a transmis public italienilor de la Fiorentina că dorește să-l păstreze pe Louis Munteanu (20 de ani) mai departe de finalul acestui sezon.

Vara trecută, Farul l-a împrumutat de la Fiorentina pe Louis Munteanu, atacantul pe care-l vânduse în Florența cu doi ani în urmă, pentru 1,7 milioane de euro.

Iar Louis, care nu a apucat să debuteze la echipa mare viola în cei doi ani petrecuți în Italia, fiind rulat în circuitul echipei Primavera, a avut evoluții apreciate la Farul în acest sezon.

A înscris 5 goluri și a pasat decisiv la alte 5 reușite în 21 de meciuri și a fost convocat în premieră la naționala de seniori a României, fiind rezervă neutilizată la meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile EURO.

Vasile Dîncu eliberează calea pentru promovarea Stelei! » Documentul cu modificările-cheie aduse Legii Sportului a fost trimis deja către Senat și Camera Deputaților
CSA Steaua
Vasile Dîncu eliberează calea pentru promovarea Stelei! » Documentul cu modificările-cheie aduse Legii Sportului a fost trimis deja către Senat și Camera Deputaților

Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Ne dorim ca Louis Munteanu să mai stea un an cu noi”

Gică Hagi este mulțumit de randamentul lui Munteanu și ar vrea să-l păstreze pe acesta mai departe de finalul sezonului, când îi va expira împrumutul de la Fiorentina.

„Vorbesc public acum și cred că mă aude toată lumea. Ne-am dori ca Munteanu să mai stea un an cu noi, dar depinde de Fiorentina. Probabil el mai are încă 2-3 ani contract cu Fiorentina. Eu ce să zic?

El a venit la noi, a jucat foarte bine, a avut momente extraordinare. E un nouar, care acum învață să joace și bandă stângă. O face foarte bine, se obișnuiește și e un jucător foarte bun”, a transmis Hagi la TV, citat de digisport.ro.

Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Cred că mă aude toată lumea. Asta ne dorim!”
Louis Munteanu, la Farul // foto: Imago Images

Conform înțelegerii dintre Farul și Fiorentina, Louis ar trebui să revină la Florența în vară. Italienii au plătit 1,7 milioane de euro pentru el și este greu de crezut că l-ar ceda definitiv înapoi la Farul fără o sumă de transfer importantă. Rămâne de văzut dacă Fiorentina va fi înduplecată să-l mai lase pe Louis în România încă un an, tot sub formă de împrumut. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Pe cine a ajutat și pe cine a dezavantajat apariția VAR? » CFR Cluj contestă sistemul, dar a beneficiat de el, precum FCSB. Pentru Rapid și Craiova ar fi fost mult mai bine fără + Raport șocant pentru Farul

Noul atacant pe care Farul va miza din sezonul viitor » Hagi confirmă: „Viorel Moldovan l-a văzut bine”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
johny2003
johny2003  •  13 Aprilie 2023, 19:48
Postat de calinescu_ pe 13 Aprilie 2023, 11:40

Credeam ca face apel la Fiorentina sa-l ia pe marele IANIS ...!!! ))))))))))))))

Ianis, sigur e mai mare decit calinescu, care este doar de div B!

k.u.b.a..
k.u.b.a..  •  13 Aprilie 2023, 13:31

Ce se mai aude de viitorul balon de aur, ajuns la varsta maturitatii care freaca banca pe la Rangers? Nimic despre Nicholas Popescu?!

polistul68
polistul68  •  13 Aprilie 2023, 13:21

Inca un jucator f bun, care nici macar nu debuteaza la o echipa din vest....Dl Hagi, eu cred ca habarnistii aia au ceva cu d.voastra...altfel nu.mi explic...un jucator f bun, care joaca f bine cu Voluntari si Chindia, sa nu poata sa joace in Sefie A ? E.facatura pe.fata...nu yrebuie sa.i rogi, ti.l lasa oricum...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează