FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dat-o la întors și susține cea mai controversată decizie a lui Burleanu: "Sunt 100% de acord cu el, Lupescu greșește"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 20:10

Deși e un aprig contestatar al lui Burleanu, Gigi Becali e de acord cu actualul șef de la FRF în privința unui singur aspect: latifundiarul susține actualul sistem competițional din Liga 1.

"Eu sunt de acord 100% cu Burleanu. Ionuţ Lupescu greşeşte. De ce? Pentru că aici e interesul de bani. Dacă televiziunile nu plătesc drepturi de televizare, fotbalul moare în România. Nu eu, celelalte cluburi mor. 

Sistemul cu play-off și play-out e cea mai bună soluţie, pentru că sunt mai multe meciuri şi e în favoarea televiziunilor. Aici sunt de acord cu Burleanu, cu actualul sistem competițional din Liga 1", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

La lansarea candidaturii sale din urmă cu 2 zile, Ionuț Lupescu a declarat că va milita pentru un sistem competițional cu 18 echipe.

Sistemul cu play-off și play-out a fost implementat pentru prima oară în Liga 1 în sezonul 2015-2016, FRF fiind organul care a orchestrat schimbarea sistemului competițional din România.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
demolarii
demolarii  •  01 Martie 2018, 06:57

Sistemul propus de Lupescu e praf electoral, la fel că și referendumul consultativ făcut de T Băsescu privind rămânerea doar a 300 de parlamentari. Cat privește afirmația lui Becali că Fcsb nu ar fi afectată de modificarea sumelor primite de la Televiziuni, sistemul fiind unul piramidal ( exemplu:coeficientul de țară pentru cupele europene) și asupra Fcsb-ului va avea efect.....

mioriticul
mioriticul  •  28 Februarie 2018, 22:10
Postat de iosiful._ pe 28 Februarie 2018, 22:05

Ma rog, Gigi are dreptate, dar trebuie totusi sa-l contrazic putin, si eu cred ca un sistem cu 18 echipe e mai bun.. fara sistemul asta prostesc cu playoff-playout, care favorizeaza blatistii rinisti si clujeni sa faca jocuri de culise

Vezi sa nu-ti taie stapinu portia de urda!

kkkkkk
kkkkkk  •  01 Martie 2018, 01:21

In conditiile in care finantarile publice ar trebui sa dispara si multe cluburi traiesc doar din acesti banii pe drepturile tv, cum ar putea sa se mai duca la capat un campionat ,fara sa avem jocuri de culise,vanzari de jucatori pe puncte ,cumetrii si prietenii ? Dupa ce avem 14 vai de mamaliga lor ,sa punem 18 ,ar fi somn de voie etapa de etapa. Si snooker-ul ar parea un joc rapid .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează