FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din România. Risc 2-3 milioane de euro”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat luni, 22 aprilie 2024 11:37 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 12:19

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că vrea să ia 4 jucători din Superliga la finalul sezonului.

Cu titlul în buzunar, la doar câteva zile de câștigarea campionatului, Gigi Becali își face strategia pentru sezonul viitor. Vrea în Liga Campionilor și declară să va transfera jucători de „2-3 milioane de euro”.

Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid
FCSB - RAPID 2-2
Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid

VIDEO. Gigi Becali: „Vreau 3-4 jucători din România. Cu Alibec îți faci treaba”

„Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. - MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști”, a declarat Gigi Becali, la vila din Aleea Alexandru.

Gigi Becali a vorbit și despre două nume pe care le ia în calcul, Louis Munteanu și Denis Alibec.

„Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli. Nu mai bag echipa a doua să mă”, a mai declarat Becali.

Eu nu sărbătoresc titlul. Eu sărbătoresc când iau bani. Jucătorii și clubul trebuie să sărbătorească ei au luat titlul. Am luat eu medalie? Eu sărbătoresc dacă ajungem în Liga Campionilor, atunci o să merg la meciuri să mă relaxez. Iau banul, nu mai am treabă.

- Gigi Becali, patron FCSB

Viziunea lui MM pentru FCSB: „Lotul trebuie completat, nu îmbunătățit”

Mihai Stoica a vorbit și el despre ce planuri are echipa roș-albastră și a explicat ce jucători trebuie aduși.

„Lotul trebuie completat, nu îmbunătățit. Trebuie o dublură pentru pentru Crețu. Ne mai trebuie un fundaș dreapta. Pantea va veni mai târziu, poate septembrie-octombrie. Iar până atunci, dacă ajungem în grupe, jucăm din trei în trei zile. La capitolul fundași centrali stăm foarte bine. Poate să aducem un fundaș lateral care poate juca și în centru.

E nevoie și de o dublură pentru Radunovic. Dacă pleacă Risto, trebuie doi fundași. Eventual trebuie și un mijlocaș central, dar Pandele crește de la antrenament la antrenament. Avem Șut, Lixandru și Alhassan. Poate mai trebuie unul cu experiență.

Dacă Miculescu va fi confirmat pe postul de atacant central, mai trebuie unul. Acum, în opinia mea, Octavian Popescu, Musi și Radaslavescu sunt pentru postul de atacant lateral stânga. Avem pe Băluță în dreapta, pe Olaru ca număr 10. Iar Băluță poate fi alternativă la Olaru. Și, pe lângă Luis Phelipe, mai trebuie un atacant lateral dreapta. Cam asta văd eu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Citește și alte știri din Superliga:

Criticat de Becali, apărat de Mihai Stoica: „Nu a pierdut nicio minge!”
FCSB - RAPID 2-2
Criticat de Becali, apărat de Mihai Stoica: „Nu a pierdut nicio minge!”
Mihai Stoica, uimit de doi jucători din play-out: „Un mare mister!”
PLAY-OUT
Mihai Stoica, uimit de doi jucători din play-out: „Un mare mister!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  24 Aprilie 2024, 23:17
Postat de rav410wrc pe 22 Aprilie 2024, 15:54

Firicelee, UTA a batut pe FCSB cu 2-1, in turul de campionat, dupa ce FCSB a platit catre UTA, peste 1M pentru a-l achizitiona pe Miculescu !! Asa ca analiza ta este cam de 2 LEI cuie, like usual !! ;))) Vezi tu Tibi, de ce nu te mai ia nimeni in serios, nici macar vecinu' tau Catalin, cand scrii numa' baliverne si ineptii, pe forumul GSP !! :)))

umflatule mai bine ai repara canapeaua

rlr81
rlr81  •  23 Aprilie 2024, 10:28

Risca 2-3 milioane = 90 de minute in turul 2 de calificare in liga !!! o spune de parca este o suma uriasa in fotbalul european sau mondial :)))) ... asta e alt parlit in lumea fotbalul cu apucaturi de multi -miliardar ! bani are dar comparativ cu cetateanul normal din romania , comparativ cu rechinii aia pe afara e doar un mormoloc . Mai lasati-ne cu becali ca habar n are de capu lui la fotbal , i-a luat 9 ani sa castige un titlu ceea ce este un esec pt o echipa cu fanii de la Steaua si cu apucaturi de Steaua .

tomitan
tomitan  •  23 Aprilie 2024, 06:47

1.Fotbalistul nu este *** sau marfă in galantar.Tu nu-l poti transfera fara acordul lui.Louis Munteanu mai bine alege un transfer in Seria B in Italia decât să vina la stâna din Pipera. 2.Ca să vină Alibeg la FCSB trebuie să scoti din buzunar minim salariul pe care-l primeste in Qatar. 3.Nea Gigi cu 2-3 milioane in ziua de azi faci cumparaturi doar din L2 sau L3, ieftinache ca la Profi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează