FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, o nouă criză de nervi la adresa lui Vassaras: „E batjocură! Fac cerere la Guvern și Parlament” + „Îngerii i-au ridicat mingea lui Ivan și a ratat penalty-ul”

Articol de , - Publicat marti, 02 mai 2023 11:50 / Actualizat marti, 02 mai 2023 13:42

După ce a anunțat că iese din fotbal din cauza arbitrajelor și i-a criticat vehement pe Kyros Vassaras și Răzvan Burleanu, Gigi Becali s-a luat din nou de șeful CCA.

Omul de afaceri a comentat penalty-ul primit de Universitatea Craiova în meciul cu FCSB, ratat de Andrei Ivan, și spune că vrea să ia măsuri împotriva grecului care conduce arbitrajul românesc. 

Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”
FCSB
Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”

Gigi Becali: „Îngerii i-au ridicat mingea lui Ivan și de asta a ratat”

„Am terminat... Ce să mai? La revedere! Nu o scot la capăt... Se dă cu Craiova penalty aiurea. Gratuit. Unde e henț? Are mâna lipită. Arată hențul. Dă zoom pe mână stânga. Mingea nici nu atingea mâna. Atingea coastele, burta. Să-mi arate Istvan Kovacs! Să văd unde atinge mâna. Arată-mi... Dar dacă dai penalty așa... 

De ce a ratat Ivan? Așa a făcut Dumnezeu. Am mai văzut ratări, dar să dai 3 metri pe lângă poartă... El nu a vinovat. Îngerii i-au ridicat mingea, ca să dea greșit. Asta nu se poate așa...

VIDEO Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Kyros Vassaras: „Ne batjocorește” 

„O să cerem arbitrii străini. Și cu CFR Cluj, și cu Farul. Nu se poate? Atunci rămâneți voi cu Vassaras și cu Burleanu. Să vă spălați pe cap cu Vassaras. Ce, e după el? E stăpânul fotbalului, mă? 

Dacă noi vrem arbitri străini, adu, bă, arbitri străini! Care e problema ta? Tu ești stăpânul nostru? Până la urmă, mă faceți să fac manifestare. Fac cerere la Parlament și Guvern. Spun «Domnule, vine un străin și ne batjocorește!» Ce facem? Chiar așa? Nu avem niciun pic de demnitate? 

Nu e vorba de fotbal, ci de demnitatea unei națiuni! Suntem un popor de 20 de milioane. Suntem de trei ori mai mari decât grecii. Chiar așa? Vine unul și ne batjocorește? Nu se poate așa ceva! Asta nu se poate! Nu o las așa! Chiar dacă ies din fotbal, nu o las așa! Nu vine un străin să ne batjocorească. Fac cerere la Parlament. 

Ce facem? Trebuie să se ia atitudine. Chiar suntem ultimele zdrențe globului? Nicăieri nu putea să facă ce face ăsta. Eu nu i-am văzut conferința... Dar ce face el e batjocura unei națiuni”, a declarat Gigi Becali.

M-a sunat Mihai Stoichiță și i-am zis că sunt de acord să discut cu Burleanu. Mă duc eu la el. Dar nu vorbim despre fotbal. Îi dau un sfat ca părinte. Trebuie să arate că are demnitate. E vorba de țara lui, de demnitatea unui neam. Dacă cineva calcă un neam în picioare, neamul trebuie să se ridice. El nu e băiat rău. E băiat bun. Dacă pleacă Vassaras, îl învăț cum să conducă. Puterea trebuie să o ții cu dragoste. 

- Gigi Becali

Citește și: 

Elias Charalambous e cel mai bine plătit angajat din staff-ul lui FCSB » Are un salariu mai mare și decât Thomas Neubert!

Curg ofertele pentru Thomas Neubert » Germanul a refuzat propunerea lui Gigi Becali și este dorit de Cosmin Moți la campioana Bulgariei

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (5)
Sarcastique
Sarcastique  •  03 Mai 2023, 09:08

din ciclul "cum sa arati ca esti prost " , marca jiji becali . "Dacă noi vrem arbitri străini, adu, bă, arbitri străini! Care e problema ta? Tu ești stăpânul nostru? Până la urmă, mă faceți să fac manifestare. Fac cerere la Parlament și Guvern. Spun «Domnule, vine un străin și ne batjocorește!» Ce facem? Chiar așa? Nu avem niciun pic de demnitate? " te plangi ca te batjocoreste un strain si tu ceri straini :))))))))))))

mauru007
mauru007  •  02 Mai 2023, 18:19

Nu a fost bre nici un inger, am cobit eu sa nu fie gol daca nu a fost hent.

DMA87
DMA87  •  02 Mai 2023, 14:58

De ce a ratat Ivan? Așa a făcut Dumnezeu. Am mai văzut ratări, dar să dai 3 metri pe lângă poartă... El nu e vinovat. Îngerii i-au ridicat mingea, ca să dea greșit. EPIC. Să înregistreze marca și la OSIM

Vezi toate comentariile (5)
Comentează