FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cum comentează Gigi Becali tragerea la sorți cu „CSA Steaua” a Bulgariei

Foto: Gigi Becali
Foto: Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 14:15 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 17:24

FCSB a picat cu ȚSKA Sofia 1948 în cadrul tragerilor la sorți pentru al doilea tur din Conference League. Gigi Becali a explicat cum vede duelul cu echivalentul celor de la CSA Steaua din Bulgaria. 

  • Partida tur cu ȚSKA Sofia 1948 ar urma să se dispute în Bulgaria pe 27 iulie, iar returul pe 3 august.

Patronul roș-albaștrilor s-a sfătuit cu MM Stoica în privința adversarului și consideră că este unul ușor pentru gruparea pregătită de cuplul Charalambous-Pintilii.

Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”
FCSB
Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”

VIDEO. Gigi Becali: „Pe mine mă interesează banul”

„De unde să știu eu de CSKA?! Nu mă pricep la așa ceva. MM mi-a pus că sunt un adversar ușor de trecut. Nu cunosc echipele străine și nu mă interesează. Pe mine mă interesează banul! Voi și suporterii ce vă mai doriți performanță. Pentru a face performanță, am nevoie de bani, altfel n-am cum”, a spus Gigi Becali.

Acesta a mai vorbit și despre cel mai important post pe care îl vizează pentru un transfer și anume cel de fundaș central.

„Chiricheș încă este pe lista mea.Clar, mai avem nevoie de un fundaș central. Mai sunt vreo 3 varinate, și o alta mai era cu Duarte, pe care era supărat Mititelu. Spunea că vine cu toporul! Să vină! 

Acum fundașul a plecat prin străinătate. Dacă mi-l dădea mie poate ne înțelegeam și cu vreun ban. Poate vreo 2-3 sute de mii. Duarte a semnat cu o altă echipă. Cei trei fundași pe care vrem să-i aducem sunt din străinătate. Am mai vrut să-l luăm pe Meleke, dar l-a luat Rădoi”. a mai spus Gigi Becali.

Nu contează că au jucat doi jucători din echipa mea ieri cu Spania, am luat 3 goluri! Suntem praf! Peste tot mâncăm bătaie! Ori au ceva substanțe de ne bat adversarii, nu mai înțeleg nimic.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri:

Atac împotriva „principalilor-marionete” din Liga 1: „Meseria de antrenor a fost dusă în derizoriu. D-aia m-am și lăsat”

Șumudică intervine în conflictul Gică Popescu - Edi Iordănescu: „Înseamnă că îți desființezi jucătorii”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
forumeer
forumeer  •  23 Iunie 2023, 01:37

Ce echivalent al Stelei, prostilor? E un meci intre 2 clone: clona Stelei si clona CSKA-ului. Ambele joaca cu alte sigle, alte nume decat cele originale.

romeverest
romeverest  •  22 Iunie 2023, 22:49

CSKA adversar usor pentru ca asa i-a zis “specialistul” MM !! Tot asa i-a spus si anul trecut despre necunoscutii aia din Danemarca care pana la urma le-a dat 10 goluri in doua meciuri !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează