FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 11:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat din nou pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a aplicat lui Dan Alexa, după Astra - FC Botoșani 2-2.

Gigi Becali a avut un derapaj și a făcut mai multe declarații sexiste, spunând ce ar fi făcut dacă era în locul antrenorului Astrei.

„Cică femeile sunt egale cu bărbații. Dar dacă suntem egali, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Adică suntem egali, dar nu suntem. Bărbatul de ce să nu o lovească?

Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile ca să bată bărbații. Nu se poate așa ceva! Eu o simpatizam pe Ana, dar acum nu mai pot să mă comport la fel cu ea. 

Eu vorbesc despre o situația generală, despre un bărbat care a bătut o femeie. Nu vorbesc de Ana. Nu sunt că ăia cărora le e frică să spună ceva. Trebuie să-mi dau cu părere, nu mă ascund. 

Cum adică o femeie bate un bărbat și el nu spune nimic? Problema e la Alexa, nu la Ana. Ea nu are nicio vină, nicio problemă. Alexa are o problemă mai mare ca Ana. Din cauza lui a fost bătut. Crezi că Ana îndrăznește să mă bată pe mine? Păi o iau, o tund, o tăvălesc și îi rup mâna”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
2915868021972591
Catalin Buliga  •  15 Iulie 2019, 16:37

Unde este derapajul? A vorbit bine omul de data asta!

bogdan5678
bogdan5678  •  15 Iulie 2019, 16:19

Exact..unde e derapajul? :)) trăim intr o societate perversa in care bărbații sunt mai femei decât femeile. Și femeile se bat cu pumnul in piept ca trebuie sa fie egale, dar vor sa fie egale doar când le convine lor :)) dacă suntem egali, atunci și bătaia ar trebui sa fie egala..ceea ce nu e bine. Exact, egalitatea dintre bărbat și femeie nu trebuie sa existe. Fiecare calitatile și defectele sale. Puteți sa scoateți din articol termenul “sexist” care denota doar cât sunteți de p r0sti atunci când îl folosiți.

robby73
robby73  •  15 Iulie 2019, 16:17
Postat de cfrinho pe 15 Iulie 2019, 14:59

Cineva trebe sa-mi explice logica GSP-ului: daca eu scriu ca rochia rosie cu care s-a prezentat la festivitate Simona Help e urata, *** e cenzurat, dar daca Becali spune ca ar bate si ar tunde o femeie care ar ridica palma la el se publica ca articol de sine statator. Cineva trebe sa-mi explica cum gandesc acesti moderatori, pentru ca eu nu inteleg.

Îți spun eu..... NU GÂNDESC!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează