FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, detalii despre negocierile cu Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș: „Nu mai iau jucători la întâmplare”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat marti, 13 iunie 2023 11:21 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 12:16

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre ofertele pe care le-a făcut jucătorilor Alexandru Băluță (29 de ani, mijlocaș), Damjan Djokovic (33 de ani, mijlocaș) și Vlad Chiricheș (33 de ani, fundaș central). 

Omul de afaceri a spus că, în opinia lui, toți cei 3 vor fi noii fotbaliști al lui FCSB. Despre Băluță, Gigi Becali a spus că va efectua în aceste zile vizita medicală și va semna contractul cu formația roș-albastră. 

Gigi Becali anunță aducerea unui fundaș central la FCSB: „Eu bag bani!”
FCSB
Gigi Becali anunță aducerea unui fundaș central la FCSB: „Eu bag bani!”

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „Lui Băluță i-am făcut ofertă acum două săptămâni”

Inițial, Gigi Becali a precizat că nu știe nimic despre venirile lui Djokovic, Chiricheș și Băluță la FCSB. După aceea însă, patronul vicecampioanei României a început să dea detalii despre posibilele mutări. 

„Lui Băluță i-am făcut o ofertă și trebuia să dea răspunsul. Nu a dat niciun răspuns până acum, i-am făcut ofertă acum două săptămâni. Eu am vorbit cu Mihai Rotaru. I-am făcut ofertă lui Băluță înaintea lui Rotaru și trebuia să dea un răspuns. L-am întrebat pe băiat și mi-a zis: «Am avut doar o discuție cu nea Mihai, nu am negociat nimic».

A fost o situație la fel și când a fost vorba de Dawa. Mi-a zis: «Ai încălcat convenția. De acum încolo o să fie sânge!» Nu știu dacă Băluță a dat răspunsul. Eu nu știu nimic, am fost plecat”, a declarat Gigi Becali. 

Gigi Becali: „Nu mai iau jucători la întâmplare”

„Nu știu nimic nici despre Djokovic. Nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis că, până pe data de 5, când pleacă echipa în cantonament, să avem 3,4,5 jucători noi.

Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Lui Djokovic i-am făcut o ofertă și așteptăm un răspuns, de la Băluță așteptăm răspuns, de la Chiricheș așteptăm răspuns. Ei probabil, cred eu, că așteaptă ceva mai bun și, dacă nu vine ceva mai bun, vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș, la Djokovic. 

Eu cred că o să vină toți. Nu știu Chiricheș, dar Djokovic și Băluță cred că da, o să vină”, a mai punctat Becali. 

Gigi Becali, patron FCSB: „Dacă Băluță nu mai există pentru Rotaru, atunci vă spun eu că azi sau mâine va semna cu noi. Face vizita medicală”

Întrebat ce părere are despre declarația dată luni seară de Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, conform căreia Băluță a trădat formația olteană alegând să meargă la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit în cele din urmă că internaționalul român va semna cu roș-albaștrii în aceste zile. 

„Dacă Băluță nu mai există pentru Rotaru, atunci vă spun eu că azi sau mâine va semna cu noi. Face vizita medicală”, a spus Becali. 

Chestionat dacă știe ce statistici a avut sezonul trecut Băluță (două goluri în 27 de meciuri la Akademia Puskas), Becali a replicat: „Eu nu mă pricep la statistici. Eu am calificat echipa 20 de ani la rând în cupele europene. Alții mai pricepuți, ăia de la Dinamo, au calificat echipa în insolvență. Și ăia de la Rapid la fel”. 

Citește și: 

Alexandru Băluță la FCSB » 3 detalii despre primul transfer al roș-albaștrilor din această vară

Dinamo vinde abonamente pentru „Arcul de Triumf” » Condiția pentru ca echipa să joace pe Arena Națională

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
oase92
oase92  •  13 Iunie 2023, 15:45

”Nu mai iau jucători la întâmplare”. Îi aleg doar pe cei ”expirați” sau în curs de expirare, ar fi fost continuarea corectă. Că anul trecut a luat jucători la întâmplare e mai puțin grav (fiindcă tot a nimerit 1-2 mai acătării) decât acum când, văzând alegerile ”gândite” profund te întrebi oare ce-o fi în capul lui? Un patron care gândește, în cunoștință de cauză, își făcea lista jucătorilor doriți înainte de începerea playoff-ului păstrând doar 1-2 opțiuni de ”last minute” care s-ar ivi la finele campionatului, testa piețele ofertante din Portugalia, Brazilia, Serbia, țările nordice ș.a. + din campionatul intern (1-2, nu mai mult), și își făcea echipă competitivă. Dar, din păcate, la el totul este pe bază de toană de moment, șmecherii pe bani puțini și multă, foarte multă nepricepere. În schimb...fanfaronadă și sfadă cocoșească, asociate cu promisiuni deșarte ...cât cuprinde.

dansy
dansy  •  13 Iunie 2023, 14:36
Postat de lulu pe 13 Iunie 2023, 12:41

Nu-i mai bine să nu te "englezesti"atata când filosofezi aiurea?Ai cuvântul pur romanesc ratat pt.loser,looser înseamnă altceva.

Crezi ca Baluta se simte “mai lejer” la cioban in curte? O sa vadă el ce-l așteaptă!

dansy
dansy  •  13 Iunie 2023, 14:32
Postat de lulu pe 13 Iunie 2023, 12:41

Nu-i mai bine să nu te "englezesti"atata când filosofezi aiurea?Ai cuvântul pur romanesc ratat pt.loser,looser înseamnă altceva.

Spune sa nu murim prosti ce înseamnă “looser”!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează