FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB adoptă modelul Gică Hagi înainte de meciul cu Farul: „Mă duc la echipă” + „Dacă nu bați, ce să cauți la titlu?”

Articol de , , - Publicat luni, 10 aprilie 2023 13:46 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:16

După 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali cu gândul la meciul cu Farul, de luni, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

  • FCSB - Farul se joacă luni, 17 aprilie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Patronul FCSB spune că formația lui trebuie să câștige partida de pe Arena Națională pentru mai spera la titlu și că înainte de meci va face precum Gică Hagi. Astfel, va merge la jucători înainte de meci pentru a-i încuraja.

Gigi Becali a explicat de ce FCSB nu s-a impus la Cluj: „A fost ca pe vremuri” » Mesaj pentru CFR: „O s-o «ciocănim» în Ghencea”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Gigi Becali a explicat de ce FCSB nu s-a impus la Cluj: „A fost ca pe vremuri” » Mesaj pentru CFR: „O s-o «ciocănim» în Ghencea”

„Știi de ce nu vorbesc despre Farul? Dacă nu bați Farul, pe Arena Națională, ce pretenții să ai? Ce să cauți la titlu? Du-te, tată, și stai acasă. Farul are un motivator, un stăpân, un păstor care le spune jucătorilor că sunt cei mai buni și le intră în cap. Așa trebuie să mă duc și eu le zic «Voi sunteți cei mai buni».

Dar nu am timp. Asta ar trebui să fac. O să mă duc săptămâna asta, înainte de meci și le voi zice «Sunteți cei mai buni». Să înțeleagă că sunt cei mai buni și să nu mai fie frică.

Dacă nu o bați pe Farul acasă, nu ai ce căuta la titlu! Ce să cauți la titlu? Ce mai vrei? Dacă faci un egal, să zicem... Ar mai fi un meci. Dacă ești valoros... Nu ați văzut? City cu nu știu a fost 3-1, cutare cu nu știu cine, 4-0, 2-0... 

Se poate întâmpla orice cu Farul în sezonul regulat, așa cum s-a întâmplat. Dar acum, când e meci decisiv, trebuie să dai două sau trei goluri în plus. Ca să nu ai niciun risc! Trebuie să ai 2-0 sau 3-0. 

Avem valoare să facem asta. Dacă nu, ce să mai căutăm, bă? Mă las de fotbal, iau ce bani îmi iau și cu asta, basta! Dacă nu bați Farul când ai nevoie să joci la titlu... Ești exclus dacă nu bați Farul acum”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, declarații după remiza cu CFR Cluj: „Nu am avut suficientă bărbăție cu CFR, îi așteptăm acasă”

Citește și: 

Gigi Becali a explicat de ce FCSB nu s-a impus la Cluj: „A fost ca pe vremuri” » Mesaj pentru CFR: „O s-o «ciocănim» în Ghencea”

Fază controversată în CFR Cluj - FCSB: clujenii au cerut penalty la 1-0 » Cristi Balaj atacă: „Are entorsă”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
paolo15
paolo15  •  11 Aprilie 2023, 06:19
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 10 Aprilie 2023, 18:21

Nu! Nu-i vor bate! Știu și jucătorii fecesebisti că nu vor câștiga.

6=0!

sorine
sorine  •  10 Aprilie 2023, 19:48

Eu pun pariu ca va câstiga FCSB. Nu ca se duce Becali sa-i incurajeze sau alte chestii. Nu,vor bate,pentru ca ultima data Au pierdut in ultimele 19 minute. Vor bate,pentru ca sunt satui de vorbe,de valoare etc. Vor sa arate ca sunt fotbalisti,si ca ei sunt Steaua Bucuresti. Asta va fi inceputul trecerii la principiul invingatorului,ca sunt ,,stelisti"!

stefdomi
stefdomi  •  10 Aprilie 2023, 18:51

Gigi, ca de obicei, e un monument de înțelepciune: dacă nu bați, nu iei campionatul! A mai strecurat și un pic de analogie pastorală, e și cel mai bun motivator! End of sarcasm.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close