FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a dat mesaj procurorului după ce a scăpat de sechestru: „Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 12:34

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a povestit cum a scăpat de sechestrul pus pe avere în dosarul în care e acuzat de spălare de bani.

„Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman să fac un acatist pentru Sf. Mina. E un sfânt care îi ajută pe păgubiți. Și am făcut cinci zile acatist pentru că așa mi-a zis episcopul, că nu există cineva care să rămână neajutorat după ce l-a chemat.

Mi-a dat în cap că judecătoarea scoate sigur sechestru. După ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului: «Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului pentru că a venit în ajutorul meu»”, a glumit la final Becali, la Antena Stars.

  • Tribunalul București a decis joi, 19 decembrie, să ridice sechestrul pus pe suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, în dosarul în care Becali e acuzat, împreună cu nepotul Vasile Geambazi, de spălare de bani
  • Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul
  • Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg - AICI)

Vezi și:

Gigi Becali nu se dezminte: „Dacă am temperatură 40 de grade, tot mă duc în patru labe la Sfânta Liturghie” + „Muzica dracilor e la cluburi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
zorrozabal
zorrozabal  •  01 Ianuarie 2020, 20:47

Acum esti si obraznic!Cum ai fost intodeauna,dupa ce ai vazut ca banii-dati cu-i"trebuie"...le rezolva pe toate!Pai sunt destui care"se califica" pentru dosarul ala de care zici tu!In primul rand expertul ala judiciar, care a"umflat"de... 5 ori pretul despagubirii pe care ai inhatzat-o,apoi...Dar nu mai zic nimic, ca"Justitia"e independenta,nu-i asa?Nu am zis dreapta!Doar"independenta"!

113553039978134
Costica Muresan  •  01 Ianuarie 2020, 10:34

de unde se vede ca ca tara asta e condusa de *** si bani le ia mintile batuvar dumnezeu in noul an *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  31 Decembrie 2019, 23:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează