FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Istvan Kovacs: „Crezi că făcea așa ceva dacă nu avea susținere? E ceva penal!”

Istvan Kovacs // FOTO: Imago
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 09:34 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 09:54

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă să critice arbitrajul lui Istvan Kovacs din CFR Cluj - Petrolul 1-0.

După ce a cerut, ironic, ca CCA să-l delege pe Kovacs și la meciurile celor de la FCSB, Gigi Becali solicită ca UEFA să investigheze dacă centralul a ignorat recomandarea VAR după ce Ajeti a intrat tare la Pedro, în minutul 48.

Istvan Kovacs e sistemul!
editorial
Istvan Kovacs e sistemul!

Imediat după acea fază, camerele TV l-au surprins pe Kovacs vorbind cu cei din camera VAR: „Penalty pentru Petrolul? Nu, am controlat faza” spune Kovacs către Horia Mladinovic. Iar patronul FCSB cere să se investigheze acel moment.

Gigi Becali se ia din nou de Istvan Kovacs

„Așa ceva... S-au mai văzut lucruri de când e VAR-ul, dar acum au fost două penalty-uri clare. A văzut când portarul, la Musi, vine și îl împiedică. Nu mai avea nevoie de VAR. Controla totul. 

În mod normal ar trebui acum să îți fie rușine să ieși pe stradă! Trebuie să ai tupeu să mai ieși pe stradă sau să mai pui fluierul în gură dacă ai și VAR și nu dai două penalty-uri. 

Nu am cuvinte să cataloghez ce a făcut el. Dacă se demonstrează că nu a ținut cont de VAR, atunci se poate face o anchetă. E penal! E chestiune de pușcărie! Ce să mai zici? Nu mai! Credeți că UEFA doarme? 

Nu poate să facă așa ceva dacă nu îl pune cineva, care îl susține. Dar nu Burleanu, aici cred că e Vassaras. Burleanu nu cred că e genul de om care să facă așa ceva. Ne scapă ceva. Ce s-a întâmplat e ceva de film. Nu știu... E posibil să fie ceva, dar nu știu. Dacă știam, spuneam. Nu există să facă așa ceva fără susținere. Nu ai cum să faci așa ceva cu VAR! Nu ai cum!”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Mesaj acid dinspre Rapid după gafele de arbitraj pro FCSB și CFR Cluj: „Am observat că e ceva obișnuit printre conducători” » Ce i se cere lui Balaj

Ionel Dănciulescu și-a pierdut calmul în direct: „Tu ești cine ești, A3 la FCSB! Mă deranjează că te dai mai mult decât ești”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
1945sv0509
1945sv0509  •  20 Septembrie 2023, 20:38

La cat de des apare ciobanul pe site-ul gsp mai ca imi vine sa cred ca nea ovi a iesit la pensie si becali este noul boss.

cj666
cj666  •  20 Septembrie 2023, 17:29
Postat de Titisor pe 20 Septembrie 2023, 14:08

ii spune cineva din fotbal, ca penal a fost arbritajul in meciul lor cu Farul???

Si cel cu cfr.

Titisor
Titisor  •  20 Septembrie 2023, 14:08

ii spune cineva din fotbal, ca penal a fost arbritajul in meciul lor cu Farul???

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close