FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, mesaj dur pentru jucătorul pe care l-a vrut cu orice preț: „A fugit puiul cu ața. Eram sigur că o să vină ziua când o să regrete”

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 16:58 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 17:37

Deși a spus în mai multe rânduri că vrea să aducă un fundaș centrali, Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că nu mai este interesat de Andrei Chindriș (21 de ani) de la FC Botoșani.

Omul de afaceri, care a negociat cu Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, pentru Chindriș, fiind gata să ofere 400.000 de euro, a ironizat acum posibilitatea de a face o nouă ofertă.

„A fugit puiul cu ața la transferul lui Chindriş! I-am făcut înainte de Paşte o oferta clară lui Iftime şi eram sigur că o să vină ziua când o să regrete. Dar acum îi transmit domnului Iftime că şi dacă îmi dă de la el 100.000 de euro tot nu îl mai vreau pe Chindriş! Ce să fac cu el? 

Nu ați văzut cum joacă? Nu îl mai vrea Valencia? Eu i-am spus de atunci să batem palma şi o să fie bine pentru toată lumea. Acum poate să îmi dea Iftime bani de la el, că eu nu îl mai vreau”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Chindriș este la FC Botoșani din ianuarie 2017, când a fost adus de la U Cluj. Acesta a mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 31 de meciuri în Liga 1.

800.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit transfermarkt

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României, după 1-0 cu Sepsi

+18 FOTO

VIDEO. Toni Petrea: „Ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali l-a desființat pe Adi Mutu: „Ce-i asta, mă?! Tu nu știi jucătorii de la FCSB?”

Gigi Becali, derapaj fără precedent în direct la TV: „Conducătorii noștri sunt handicapați! Avem 2.000 de morți în 7 luni, unde e focarul de coronavirus?”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
adriann_
adriann_  •  30 Iulie 2020, 19:52

Norocul lui Chindris ca nu s-a facut transferul, altfel ar fi suportat acum aceste aberatii din postura de angajat al ciobanului... Asa, ar putea sa apara si el la un interviu si sa declare ca-i pare rau ca nu este apreciat de cel mai puscarias dintre antrenori, dar ca spera totusi sa fie pe placul unora care n-au urmat cursurile celebrei scoli de la "Poarta Alba"...

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  30 Iulie 2020, 19:08

Vrajeala ieftina, vrea sa mai scada din pret. Orice jucator din lumea asta mai poate avea si o zi mai slaba...

randoomx
randoomx  •  30 Iulie 2020, 18:59
Postat de Vlad Hartea pe 30 Iulie 2020, 18:37

Chindris sa isi vada de fotbal si se va transfera foarte bine !! Nu este Fcsb salvatoarea forbalului romanesc !! Au venit multi fotbalisti la ciobanul fardat si pe marea majoritate i-a terminat efectiv !! In mintea lui, un pic cracanata, Alibec si Iancu, erau fotbalisti terminati si nu aveau valoare pentru echipa sa, iar exemplele pot continua !! Bafta Chindris !!

alibec este un jucator terminat,chiar ai dat un exemplu prost. iar dupa inacu nu avea nimeni rabdare inca 5 ani sa isi puna viata in ordine si sa isi intemeieze o familie. plus ca iancu joaca in playout,asa de bun este. deci asta este un exemplu si mai prost.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează