FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali susține că a avut pentru Ianis Stoica o ofertă dintr-un campionat străin: „N-a vrut să se ducă. Îi dădeau 10.000 pe lună”

Ianis Stoica, atacant FCSB
Ianis Stoica, atacant FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 09:17 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 12:39

Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei României, FCSB, a dezvăluit că atacantul Ianis Stoica (20 de ani) a primit o ofertă de la un club din Mexic, însă a refuzat-o. 

Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”

„Am avut ofertă de 600.000 de euro pentru Stoica, dar n-a vrut să se ducă în Mexic. Treaba lui. Îi dădeau 10.000 pe lună. Dacă îi dădeau bani mai mulți, se ducea, asta e situația”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport. 

Gigi Becali: „L-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj”

Gigi Becali a spus joi că Ianis Stoica va fi împrumutat în perioada de transferuri din iarnă la Universitatea Cluj, grupare care ocupă poziția a 14-a în clasamentul Superligii. 

„Da, l-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj. A plecat sub formă de împrumut. Așa cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători. Am rezolvat cu unul”, preciza Gigi Becali, la Digi Sport. 

Când a semnat cu FCSB, Gigi Becali i-a pus o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro, fiind convins că îl va vinde pe o sumă importantă în străinătate.

VIDEO. Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă după eșecul suferit de FCSB: „N-am să înțeleg niciodată, chiar nu sunt în stare să găsească pe cineva acolo?”

Citește și:

I-a cerut demisia lui Pintilii în direct la TV: „Trebuia să plece!”

„Gata, la revedere cu el!” » Gigi Becali s-a săturat de fotbalistul după care a suspinat atâția ani: „Poate-i place să fie liber”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
Sharapov
Sharapov  •  16 Decembrie 2022, 11:44

UMILINTA MAXIMA : fecesebese - CFR CLUJ-NAPOCA 0- 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! Cinste lor, cinste lor, cinste CEFERISTILOR !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Decembrie 2022, 11:33

toate sumele vehiculate de cioban trebuie împărțite la doi..:)

CostiCorabu
CostiCorabu  •  16 Decembrie 2022, 11:23

Urat, foarte urat din partea lui.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează