FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a picat cu Virtus în Champions League » Ce spune despre ofertele pentru jucătorii de la echipa sa

Gigi Becali, patronul de la FCSB
Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2024 17:02 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 17:22

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre primul adversar al echipei roș-albastre în preliminariile Champions League, Virtus.

FCSB a avut noroc la tragerea sorți în primul tur preliminar UCL, va da peste campioana din San Marino. Gigi Becali nici nu ia în considerare să nu ajungă în turul doi.

Gigi Becali: „Nici nu voiam să iau în considerare primul tur”

„Mergem să câștigăm meciul. Nici nu voiam să iau în considerare primul tur. Acum, că am întâlnit cel mai modest adversar, cu atât mai bine.

Nu aveam emoții. Eu mă bat să iau campionatul pentru a ajunge în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Gigi Becali: „Mă interesează doar Champions League”

Gigi Becali a anunțat că nu-l interesează să mai facă profit din vânzări în acest moment, ci doar calificarea în grupele Champions League. În cazul lui Coman situația stă diferit, Becali nu-l poate opri să plece, Al Duhail trebuie doar să plătească clauza și să se înțeleagă cu el.

„Nu mai vorbim de plecări la ora asta, vorbim doar de Champions League. Nu mă interesează ofertele! Să vând pe ce, pe 5 milioane? În grupele Champions League se dau 3 milioane la victorie.

Am vândut Stanciu și Man, 20 milioane. Să nu uităm de Chiricheș sau Gardoș. Am vândut jucători, nu joacă. Cu Alibec m-am încăpățânat la acel moment”, a mai declarat Gigi Becali.

FCSB își va afla miercuri posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Mai întâi, însă, trebuie să treacă de Virtus. FCSB va disputa prima manșă cu echipa din San Marino pe 9 sau 10 iulie, în deplasare, iar a doua manșă o săptămână mai târziu, acasă.

VIDEO. Marius Ștefănescu a oferit primul interviu după transferul la FCSB: „Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă”

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (22)
traian_v
traian_v  •  26 Iunie 2024, 14:26
Postat de Randoomwins1 pe 18 Iunie 2024, 22:17

*** daca incurci intertoto cu ucl si e.l. in ucl si e.l. de fiecare data am ajuns cel putin pana in playoff. plus ca jucam cu o echipa din san marino. stiu ca habar nu ai de fotbal dar nici chiar asa.

Multumesc la fel, incantat de cunostinta !

Imyournightmare
Imyournightmare  •  20 Iunie 2024, 19:56
Postat de VanBasten2000 pe 18 Iunie 2024, 23:56

Te iei de brat cu Randomel, inginer.

iar rad toti de tine. ha ha ha

paolo19
paolo19  •  19 Iunie 2024, 05:21
Postat de lefter_popescu pe 18 Iunie 2024, 23:44

Gura păcătosului adevăr grăiește. Uite cum Gigi Valiza ii " da la mana" dovezi lui Talpan prin faptul ca a vândut jucători prin verii sai spunând ca vin de la Steaua și nu de la echipa ilfoveana. Se strânge latul iar cele 37 mil euro plus altele pt furtul de identitate omenitul cu origini albaneze vor fi plătite clubului Steaua București. PS- cei care iubesc echipa ilfoveana trebuie sa știe ca an de an a primit de la UEFA un mil de euro pt cucerirea CCE de către clubul militar . Dacă era de buna credință, Gigi Valiza ar fi refuzat milionul, dar primindu-l ne arata , pe lângă vânzarea jucătorilor , ca furtul de identitate este folosit și în prezent.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează