FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a reacționat, după ce fanii l-au contestat pe Șumudică prin mesaje dure pe pereții bazei FCSB: „Gata, s-a făcut!”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 10:53

Contactat telefonic de GSP.ro, Gigi Becali a comentat gestul suporterilor, care au intrat ieri noapte în baza FCSB-ului din Berceni și au scris în mai pe pereți mesaje vulgare anti-Marius Șumudică. 

Patronul roș-albaștrilor respectă decizia fanilor, dar le cere acestora să repare stricăciunile. 

„E forma lor de a protesta. Nu sunt supărat pe ei. Pentru ce să fiu supărat? Eu le respect decizia, înseamnă că Șumudică nu va fi antrenor la noi. Gata, s-a făcut!

Să nu mai scrie și altceva. N-au bătut și n-au înjurat pe nimeni. E un fel de a-și spune sentimentele lor. Le mulțumesc că mi-au dat semnalul. Dar dacă mă respectă, să vină să repare ce au vopsit pe acolo. Pentru că eu îi respect pe ei.

Iar dacă nu vin într-o săptămână să repare, fac eu și gata, fără nicio supărare. Dar eu le cer asta ca formă de respect față de mine. Plus că le promit că nu vine Șumudică, gata!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO. 

„Nu este doar Edi Iordănescu pe listă, mai sunt și alții. Vom vedea, nu știu deocamdată pe cine să pun. Cert e că nu e Șumudică” Gigi Becali, patron FCSB

VEZI ȘI:

EXCLUSIV FOTO Marius Șumudică INTERZIS la FCSB! Mesaje jignitoare în cantonamentul roș-albastru la adresa antrenorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
adriann_
adriann_  •  14 Mai 2019, 12:31
Postat de Popa Corneliu pe 14 Mai 2019, 11:50

Dorinta d-lui Dancu, seful Gruparii de la Cluj si a Noii Cooperative a Echipelor de Partid si Primarii, este ca "numitii" de la FRF si Liga, Habarnam Burleanu si Gineala Iorgulescu, sa-l "determine" pe ciobanel sa isi "ia campii", ca dl Porumboiu! FRF nu degeaba a angajat o sumedenie de "jurnalisti" in vastele sale structuri! Numai asa se explica "presiunea" mediatica/politica editoriala pusape schimbarea de antrenor numai la FCSB=Steaua! Echipa are un patron/finantator si daca el isi bate joc de banii lui este treaba lui, mass-media ar trebui sa ia la puricat echipele de Partid si Primarii care "sponsorizeaza" echipele din banii nostri, bani publici, iar alte echipe chiar de la Bugetul altor state! Si tot media este suparata ca o acuzam ca "executa comenzi"... politice, este oare normal? In tot sportul romanesc vezi numai tricouri inscriptionate cu... Primaria Orasului X sau Y, dar Federatiile de ce nu cauta si nu implica sponsori privati? Aaaaaa, pentru ca politica guvernamentala nu este pentru adoptarea unor Legi pentru atragarea unor sponsori externi si interni prin "reinvestitia profitului in sport" sau diminuari de impozit la Societatile Comerciale care investesc in sport! Nu o asemenea campanie ar trebui sa faca mass-media romaneasca si nu sa "asmuta" suporterii impotriva lui Becali?

Ti-e bine gigistule? :)) Ciobanul face fix ce vrea cu banii lui, dar asta nu inseamna ca orice om din tara asta n-ar avea dreptul sa faca misto de aberatiile bufnite din mintea niciodata prea sprintena a puscariasului din Pipera :)))

adriann_
adriann_  •  14 Mai 2019, 13:35
Postat de Popa Corneliu pe 14 Mai 2019, 12:59

In "chestia" cu schimburile de terenuri s-a dat un verdict la CEDO unde becaliotul a castigat, nu "comanda" generalului Dumbrava la Madam Justitie PSD Romania! Si daca s-a constatat prejudiciu facut de dl Dragnea von Belina de 54 de milione de euroi, iar de dl Felix Voiculescu de vreo 60 de milione de euroi, de ce statul nu i-a recuperat si-i platim noi, din bani publici, "dandanalele" din Tel Drum? Dl Talpanica de ce nu a contestat, conform Legii, in termen de 3 (trei) preluarea echipei Steaua de catre "ciobanel" de la fratii Paunescu si a intins mana ani de zile la sutele de mii de euroi? Generalii de ce au acceptat ca becaliotul sa investeasca in nocturna, tabela de afisaj, Loja, trichineti si bani pentru intretinerea sau schimbarea gazonului? Oare imixtiunea Politicului in sport este pe gustul tau, dar mass-media nu are OBLIGATIA de a veghe ce se intampla cu "banii nostri la zecile de echipe de Primarii si Partid? Trimisul presedentiei, dl Dancu, a facut "numiri" la FRF si Liga si a reinfiintat Cooperativa Echipelor de Partid si Primarii, dar nu i-a fost suficient, acum face si "tntarele" de campionat si asteapta rezultatele! Anul viitor sunt sigur ca "se vor face jocurile", bineinteles cu ajutorul mass-media, pentru CraiOlguta PSD+SRI Dolj, lui Hagi i-au inchis gura!

CE MA??? :))) Puscariasul din Pipera A AFIRMAT (STIM CATE PARALE FAC AFIRMATIILE LUI) ca judecatorii de la CEDO ar fi cerut DETALII despre condamnarea lui. NU EXISTA nici o decizie a CEDO si oricum ce incrimineaza el acolo sunt VICII DE PROCEDURA, nu se refera la faptele propriu-zise. E halucinant cum becalistii incep sa bata campii cu statul paralel si Dumbrava imediat ce vine vorba de condamnarile puscariasului din Pipera, dar in schimb urla ca PSD ar fi ciuma rosie etc :))) Coerenta mentala zero :)))

para.para
para.para  •  14 Mai 2019, 11:49

Ai auzit ***? gigi nu e suparat pe tine, dar du-te si sterge ce-ai scris asta noapte acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează