FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 22:59

Gigi Becali a anunțat la finalul acestui sezon câștigat de CFR Cluj că Nicolae Dică va rămâne la echipă și în sezonul viitor și că-și dorește să-l transfere în această vară și pe Anatole Abang de la Astra.

"Cine e de vină că am pierdut titlul? Eu, că am fost lacom și l-am pus căpitan pe Alibec. Am zis că poate ne scoatem banii pe el și de-aia am tras de el. Alibec a uitat fotbalul. Îl compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere? Trebuie să întărim echipa cu jucători care au forță. Vreau să-i iau pe Abang, Omrani și pe Matei de la Astra. Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox! Pe Abang și Omrani îi iau sigur", a declarat Gigi Becali.

...despre viitorul lui Nicolae Dică: "El rămâne, dar vor pleca jucători. Lui Dică n-am ce să-i reproșez. El va spune că voia să-l dea afară pe Alibec, dar eu nu l-am lăsat. Eu comunicam cu MM și îmi spunea că el știe mult fotbal, dar ce se întâmpla la antrenament era altceva. Bine că l-am pus pe Cristi Tănase să joace ca să-mi dau seama că nu mai poate. Pe Teixeira vreau să-l mai țin un an".

"Nu știu ce sentimente mă încearcă. Titlul a fost câștigat de echipa mai puternică, mai tare. Eu sunt responsabil pentru că am permis din cauza lui Alibec să se facă niște lucruri la echipă. CFR e echipa mai puternică! Noi nici azi n-am condus clar. Noi nu avem niciun joc elaborat, nu avem posesia. Niciodată n-am jucat așa de prost. Avem jucători cu frică" Gigi Becali

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (106)
minell73
minell73  •  21 Mai 2018, 06:57

Cam putini *** pe forumuri. Au amutit incuiatii? Ei inca mai cred ca seful lor gg va duce clubul no name pe inalte culmi. Dragi ***, acest individ nu are nicio treaba cu performanta. Prostimea se duce la stadion si baga bani in buzunarul parnaiasului. Pe puscarias nu-l mai interedeaza performanta, ci doar afecerea fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  20 Mai 2018, 23:54
Postat de Gheorghe Popescu pe 20 Mai 2018, 23:50

Bine ca ati fost voi zmei in Europa. De bine de rau, Steaua tine steagul sus pt Romania in Europa, s-a batut cu 2 echipe de champions league si a ajuns in primaravara europeana. Ar tb sa zici mersi cat mai poti, pana nu distruge Becali/Dica echipa de tot. Ia sa vedem ce faceti in Champions League. Daca ajungeti macar sa jucati in grupele cupei uefa, tot e ceva.

Dilimache, CFR a facut 10 (ZECE!!!) puncte intr-o grupa UCL cu Man Utd, Galta si Braga, castigand si meciul de pe Old Traford!!! Clona ciobnului puscarias detine recordul de meciuri consecutive fara victorie in UCL, la mare distanta de locul 2...

ionut.07
ionut.07  •  21 Mai 2018, 00:17
Postat de stark pe 21 Mai 2018, 00:13

Legat de fotbal, m-am mai bucurat asa mult recent atunci cand i-ati imbracat pe pampalai in pelerine albe... iar ei aveau impresia ca fac coregrafie/scenografie ca la Sevilla =)))

Ai perfecta dreptate. Dar, pentru asta, anu' trecut am fost privati de 12 pct (erori grave de arbitraj impotriva noastra), iar echipa a fost incontinuu atacata de studioule "Becali 1, 2" (adica digisport). Inclusiv acei pseudo-comentatori atacau suporterii dinamovisti.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează