FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // EXCLUSIV Marele regret al lui Ionuț Chirilă: "Vreau să fiu lăsat să antrenez! Am făcut o echipă, dar am fost decapitat"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 11:40

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. Tehnicianul a povestit cu regret faptul că a fost îndepărtat de la Chiajna, în ciuda faptului că era convins că echipa pe care o construise putea ajunge la un nivel foarte bun. 

"Aștept să fiu lăsat să antrenez în România. Să îmi fac meseria, de a produce jucători, echipe și bani. Vreau să vă spun ceva. Faptul că după ce am făcut acea echipă superbă la Chiajna nu am fost lăsat să mai antrenez. Acea echipă era la bătaie cu echipa lui Hagi în acest moment.

Am inventat niște jucători, precum Rîmniceanu, Purece și Roșu, care au luat titlul cu Viitorul. Apoi am fost decapitat, de ce nu am fost lăsat să antrenez? Lumea mă judecă pentru că m-am dus la Târgu Mureș, o echipă în pragul falimentului. Și am încercat să fac ceva, nu mă poți judeca", a zis Chirilă la GSPLIVE.

Vezi întreaga reacție a lui Ionuț Chirilă din emisiunea lui Costin Ștucan:

 

 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
st.il.
st.il.  •  22 Octombrie 2018, 19:40

Prieteni dragi , destinația/destinul acestui om ne-înțeles de nimeni , nu este emisiunea d.lui Ștucan ci *** (***) unde , cu siguranță , va putea găsi tineri talentați și doritori de performanță din care să-și facă echipa mult visată !. Singura întrebare care se mai pune ptr. domnia sa , este : *** , *** ???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Octombrie 2018, 18:46

el vrea neaparat la fecesebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alexyulyan
alexyulyan  •  22 Octombrie 2018, 17:06

lasati omul sa antreneze!!!!!! va rog sa-i dati si domnului Chirila un post sa antreneze undeva

Vezi toate comentariile (3)
Comentează