FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

Anamaria Prodan // FOTO: GSP
Anamaria Prodan // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 13:27

Azi, la emisiunea GSP Live, Anamaria Prodan, 46 de ani, a vorbit pe larg despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați. 

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași.  Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1  dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan: „Stanciu ar fi trebuit să ajungă la Real Madrid, dar dorința e a oamenilor slabi” + O ironizează pe Dinamo

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (39)
dakesis
dakesis  •  12 Februarie 2019, 15:09

'ingrozitor de desteapta'.... hahaha... astea cred ca daca au bani de genti sunt, automat, destepte. Vai de capul nostru.

zagna
zagna  •  12 Februarie 2019, 17:11

Sunt om de fotbal, il mananc pe paine de vreo 55 de ani, dar ***... MI SE DUCE SOMNUL CAND AUD DE TINE, IAR CAND TE VAD...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexzece
alexzece  •  12 Februarie 2019, 16:07

Nu, esti doar incredibil de vulgara si tupeista.O femeie sarmanta are niste calitati la care tu nici nu visezi, doamna palmier.De ghesepe ce sa mai zic...penibili.Prosti suntem noi ca le facem rating.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close