FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă vine cu o ipoteză-șoc! După mai bine de 32 de ani explică de ce l-a luat Lucescu pe Balaci la Dinamo: "Cumpăra covoare persane de 250.000 lei"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 11:04

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. 

Antrenorul român a explicat cum l-a cunoscut pe Ilie Balaci, fostul mare fotbalist decedat ieri, la vârsta de 62 de ani. A povestit și cum a fost luat de Mircea Luescu la Dinamo și mai ales motivul pentru care s-a întâmplat asta. 

"L-am cunoscut când a venit la Hotel București, când semnase cu Dinamo. Era un moment de răscruce al carierei lui. Spun un secret acum. Mircea Lucescu i-a dat o mână de ajutor atunci. Era foarte cheltuitor, cumpăra covoare persane de 250.000 de lei.

Lucescu l-a luat să-l ajute, știind că nu va mai juca la nivel mare. A fost un moment important, pentru că îl ajutase să facă trecerea de la viața pe care o avusese, la cea care urma să o aibă, mai lină! Ilie Balaci nu știu dacă a fost cel mai mare jucător român, dar a fost un jucător complet. Dribla din ochi, atât de fin era driblingul său", a zis Ionuț Chirilă la GSP LIVE

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (13)
craiovenis
craiovenis  •  22 Octombrie 2018, 23:50

Spre norocul sau tatal tau- un mare ziarist- a facut doar un ***... Al doilea stie ce vrea! Mare *** si mare circar ai ajuns! O nulitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115486966066476
Edi Girnita  •  22 Octombrie 2018, 22:04

Cel mai bun antrenor,..in Romania......!?!?

st.il.
st.il.  •  22 Octombrie 2018, 18:39

Nu este o condiție "sine qua non" ca niște părinți absolut deosebiți să zămislească progenituri pe măsură , ba dimpotrivă!. Vezi așadar exemple precum...Chirilă , Tufan , și câți or mai fi , ferească Dumnezeu !...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează