FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Hagi insistă pentru un jucător de la FCSB: ”E printre cei mai buni! Dar e ca Balint, prea bun la suflet”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 14:37

Gheorghe Hagi l-a laudat din nou pe fostul său jucător, Florin Tănase, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB de duminică (ora 20:00). "Are un singur defect", a exclamat Hagi, "e prea bun la suflet, trebuie să iasă și el să se mai laude", a explicat antrenorul în vârstă de 53 de ani.

”În ultimii 3 ani, eu zic că e cel mai bun jucător de atac din România. Luaţi cifrele şi o să vedeţi. Şi ca evoluţie, şi ca tot.

Tănase e unul dintre cei mai buni jucători. Nu e cel mai bun, dar e dintre cei mai buni. E polivalent. Joacă optar, joacă oriunde în atac, indiferent de sistem. Cu randament foarte bun, atât când e la minge, cât şi fără minge.

Cred că aleargă cel mai mult din prima ligă. Dar nu e băgat în seamă, nu ştiu de ce. Dar asta e, un băiat bun, i-am zis, mai trebuie să iasă şi el să se mai laude, e un fel de Balint.

E prea bun la suflet. Dar e modest, munceşte bine şi eu cred că a ajutat în multe momente Steaua, a pus umărul la toate lucrurile bune care s-au întâmplat acolo. A fost pe teren întotdeauna şi a făcut lucruri bune. Are goluri multe marcate şi pase de gol multe”, a spus Hagi.

7 goluria marcat Tănase în tricoul FCSB-ului, cu 6 pase decisive

1.800.000 €este cota lui Tănase conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  08 Decembrie 2018, 15:12

Nu e cam mult sa compari un nimeni la nivel international cu un fost fotbalist care a castigat echivalentul Ligii Campionilor de azi? Sa nu mai zic ce goluri dadea Balint, merita revazut golul din 90, de la Mondialul italian, chiar impotriva Argentinei lui Maradona. Argentina de atunci, spre deosebire de cea e acum, era campioana mondiala en titre si avea sa ajunga dupa cateva zile sa joace finala pe „Olimpico”. Fecesebistul Tanase are o singura calitate: stie sa cada si sa scoata cartonase si lovituri de la 11 metri, dar asta cand are arbitri pusi de Deaconu bricheta. Sau altfel spus, diferenta dintre Balint si pustiul asta e ca de la adevarata Steaua, care lua Cupa Campionilor, Supercupa si juca finale si seminfinale de Cupa Campionilor si - de cealalta parte - fc fcsb popesti leordeni, clona ciobanului care nu ajunge nici macar in grupele unei competitii modeste asa cum e Europa League.

liviuemil
liviuemil  •  08 Decembrie 2018, 21:03
Postat de Ioan Trisi pe 08 Decembrie 2018, 16:42

Becali zice ca el e omul credincios si voi,slugile lui l-ati crezut.Nu va condamn ca atat e pregatirea voastra! Mai negru la suflet ca jiji nu o sa mai gasiti,poate doar politicieni!Lui jiji nu-i place viata,nu-i plac oamenii,LUI II PLAC DOAR BANII SI PUTEREA. Nu am nimic personal cu el,ci doar cu caracterul lui si cu unii care nu-si dau seama, si ce-i mai grav nici nu vor sa-si dea seama!D-zeu cu mila!!!

Si pe tine cine te crede ????

balauru48
balauru48  •  08 Decembrie 2018, 18:45

Cel mai bun simulant din Europa, mai bun ca Neymar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează