FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Hagi nu mai suportă situația din România: "De ce a plecat fi-miu? Pentru că n-am forță, n-am putere, n-am bani să-l țin aici!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 19:22

Gheorghe Hagi a susținut astăzi o conferință de presă în care a cerut revenirea la sistemul cu 18 echipe în Liga 1 și spune că așteaptă o reformă serioasă în fotbalul românesc.

"De ce în Portugalia sau Ungaria academiile de fotbal primesc 10% de la casele de pariuri? De ce acolo se poate şi la noi nu? Ungurii dau câte 300.000, 700.000 sau chiar un milion de euro. Sportul nu este un segment social? Nu e o obligaţie? Dacă nu, ce facem? O să avem o sportivă la tenis, cum e Halep, şi cam atât.

De ce a plecat fi-miu? Pentru că n-am forţă, n-am putere, n-am bani să-l ţin aici! Aşa că l-am trimis acolo ca să crească. Dar mi-ar fi plăcut să-l am acasă, să-l cresc, să-i bag în minte să se bată pentru ţară lui. Să fie mândru când îmbracă tricoul naţionalei", a spus Hagi la conferinţa de presă.

1.000.000 €pe an primește academia de fotbal a lui Honved Budapesta din subvențiile de la stat

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (18)
tihi
tihi  •  30 Martie 2017, 11:53

Fiul lui Hagi a placat pentru bani...acolo va castiga mai mult !! In rest,jocul lui nu este ceva iesit din comun.Joaca fotbal,ca foarte multi tineri de varsta lui !!

borat101
borat101  •  30 Martie 2017, 10:39

Suntem chiar curiosi cum (daca va fi chemat) se va adapta un Hagi Jr. cu bisericuta de jucatori varza si corupti de la FCSB.

borat101
borat101  •  30 Martie 2017, 10:36
Postat de para.para pe 29 Martie 2017, 22:51

Ce-l face pe acest machidon sa creada ca fii-su ajunge la nationala? Sau stie el ceva ca o sa fie urmatorul antrenor al nationalei?

Pai chiar culmea, interlopii din fotbalul autohton baga scuza ca jucatorii de afara nu se adapteaza cu jucatorii din mocirla FCSB. Exemplu este Keseru, care abea a fost adus la Nationala dar trebuia sa se bage pe mana interlopilor din Romania. Avem un George Puscas la Inter Milano dar nu este chemat. Avem pe Florin Andone, si "abea se integreaza" din cauza bisericutei impuse de interlopi prin FCSB. etc..etc..etc.. *** in toata regula.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează