FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hanca e gata s-o părăsească pe Dinamo » Are două oferte și recunoaște că nu le-ar refuza

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 18:10

Sergiu Hanca e în ultimele luni de contract la Dinamo și nu exclude posibilitatea să părăsească formația din Ștefan cel Mare după ultimele două meciuri, cel din campionat, cu Astra, și partida din finala Cupei Ligii, cu ACS Poli Timișoara.

"Știu că ar fi niște oferte de la Toulouse și Lille, dar aștept să treacă aceste două meciuri, iar din vară voi vedea. Dacă ofertele sunt bune pentru club și pentru mine, atunci vom vedea", a declarat Sergiu Hanca la conferința de presă.

"Suporterii pot lua acasă gazonul, scaunele"

Partida dintre Dinamo și Astra ar putea fi ultima pentru "câini" pe stadionul Ștefan cel Mare, acesta urmând să intre în reabilitare pentru turneul final din 2020.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al alb-roșilor, a glumit pe seama asta și a spus că ar da orice de pe stadion, doar să se înceapă cât mai repede lucrările.

"Măcar să fie ăsta ultimul meci, că le dau voie suporterilor să-și ia scaune, gazon, porți, suveniruri să ducă acasă", a glumit Danciu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  12 Mai 2017, 19:14

HAAANN..GOOOAALLL!!! 2-1 pfff.. In minutul 96 ne-a dat-o la temelie bai frate! Am innebunit in seara aia, n-am mai dormit, m-am zvarcolit, am fumat 2 pachete (desi sunt pe chimio si teoretic nu am voie).. COSMAR!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Mai 2017, 19:14

...stransi uniti in jurul partidului vom rapune ,..fcsb ...

iosif_.vs
iosif_.vs  •  12 Mai 2017, 19:28

Cu speranta ca mesajul meu sa va gaseasca bine, doresc pe aceasta cale sa transmit intentii numai de pace si fair-play suporterilor echipei stindard a Olteniei, glorioasa U Craiova. Dorim un meci corect, jucat doar pe teren, cu spectacol in limita decentei in tribuna si sa castige cei mai buni! Salutari, va asteptam cu drag la Bucuresti!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează