FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

Hanca exultă după ce Dinamo a devenit liderul Ligii 1! + Explică modul în care a marcat golul superb

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 23:25

Sergiu Hanca, marcatorul unui gol superb în partida cu CFR Cluj, e convins că eventuala câștigare a titlului ar reprezenta cea mai mare performanță din ultimii ani.

  • Dinamo a câștigat meciul de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 3-0, și s-a instalat pe primul loc în clasament cel puțin până la meciul de mâine dintre CSU Craiova și Viitorul.

"E un sentiment foarte plăcut să fim pe primul loc. Cred că celelalte echipe au o presiune foarte mare acum. E foarte greu să câștigi aici la Cluj. De data asta am fost inspirat la gol, dar sunt bucuros pentru cele 3 puncte pentru care am muncit enorm.

Faza golului a fost o fază pe moment, n-a fost ceva lucrat la antrenament. Suntem foarte bucuroși că ne-am mobilizat la pauză și am câștigat.

Câștigarea titlului ar reprezenta cea mai mare performanță din ultimii 10 ani! Luni vom vedea ce șanse avem", a declarat Hanca la TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
jim_raynor
jim_raynor  •  06 Mai 2017, 23:32

bravooooooo Sergiuuuuuuu Hancaaaaaa! un gol superb!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  07 Mai 2017, 11:44

Sunt bolnavi de oftica acuta cei care au ceva rautacios la faza aceasta minunata pe care a creat-o Hanca. Adevarul este ca Hanca, Larie si Mark au lucrat toata saptamana cu mii si mii de repetitii zilnice la aceasta faza sa le iasa cat mai bine pentru a pacalii pe toti cei care o vor vedea. PENIBILILOR!

cainelup
cainelup  •  07 Mai 2017, 10:26
Postat de samertx pe 07 Mai 2017, 00:19

Foarte bun puștiul. Banda dreaptă lucrează exemplar. Romera are un merit însemnat, îl completează de minune.

Pana la golul ala minunat pe care l-a dat, fusese pacaliciul meciului, el si Palic. Iar Contra se hotaraste sa-i schimbe foarte tarziu (de data asta a fost inspirat). N-o sa-i inteleg niciodata pe fotbalistii astia de la noi, cum pot ei sa devina, brusc, atat de amatori, pentru perioade lungi de timp. Probabil ca sunt labili psihic.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează