FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Meciul uriaș din Liga Campionilor pe care Hațegan îl ratează din cauza problemelor medicale » Era delegat la „șocul” din sferturi

Ovidiu Hațegan
Foto: Imago
Ovidiu Hațegan Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 17:12 / Actualizat luni, 28 martie 2022 17:57

Ovidiu Hațegan (41 de ani) a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Arbitrul român nu va putea astfel să arbitreze săptămâna viitoare în Liga Campionilor, acolo unde era delegat. 

Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”
ARBITRU
Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”

„Centralul” din Arad era delegat la partida dintre Chelsea și Real Madrid din „sferturile” de finală ale Ligii Campionilor, de miercuri, 6 aprilie. 

Informația a fost dezvăluită de fostul arbitru Ion Crăciunescu, care consideră că arădeanul a ratat și oportunitatea de a arbitra o finală europeană.

Din ce știu eu, era delegat la meciul Chelsea - Real Madrid, dar UEFA i-a luat deja meciul. El a arbitrat meciuri multe. Eu mă așteptam să prindă o finală. A avut delegări multe și le-a dus bine la cap. Merita să arbitreze o finala europeană. Să dea Dumenzeu să se facă repede bine și apoi, ce o vrea Dumnezeu. 

Trebuie să fii permanent aproape de minge. Și atunci, ca să faci asta, sigur că solicita un efort foarte mare. De aceea cred că și analizele făcute de arbitri sunt extrem de severe. Ori de câte ori îţi cerea Comisia Centrală, trebuia să le faci. 

Testele, în special pentru inimă, erau foarte complexe. Vârsta admisă a scăzut până la 45 de ani. Repet, efortul pe care îl face un arbitru este foarte mare și o responsabilitate enormă”, a declarat Ion Crăciunescu potrivit digisport.

Ovidiu Hațegan, după operația de la Timișoara: „În aceste momente am nevoie de liniște”

Prin intermediul site-ului FRF, arbitrul arădean a transmis că se simte bine și a solicitat ca intimitatea să-i fie respectată.

Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea.

-Ovidiu Hațegan

VIDEO Adrian Porumboiu, reacție după infarctul suferit de Hațegan: „Arbitrajul e important până la un punct”

Citește alte știri de actualitate:

Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală: „Rămân la Dinamo!”
DINAMO
Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală: „Rămân la Dinamo!”
Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”
ROMÂNIA
Un patron din Liga 1 îl pune la colț pe Edi Iordănescu: „N-are nicio treabă cu naționala! Marii cunoscători vor spune că vorbesc prostii”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează