FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Hotel, stadion, autoizolare » 50 de persoane de la Astra vor fi într-un regim de carantină

Jucătorii Astrei vor avea parte de un cantonament
Jucătorii Astrei vor avea parte de un cantonament "în genul celor din Antalya, doar că va fi la Ploiești, fără Marea Mediterană"

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 20:20

Astra, formația lui Bogdan Andone, și-a fixat programul de antrenamente care se va efectua la Ploiești, într-o carantină sportivă, imediat după ce se face testarea pentru COVID-19.

Echipele din Liga 1 au început campania de readaptare la fotbal. La 6 puncte de liderul CFR Cluj, Astra își pregătește revenirea la antrenamente. Și-a fixat strategie pentru această lună mai, urmând o schemă care va fi, probabil, preluată și de alte grupări din fotbalul intern. Aproape 50 de persoane de la echipă și din imediata proximitate a lotului vor fi într-un regim de carantină și după expirarea stării de urgență!

Giurgiuvenii au depus o cerere la Direcția de Sănătate Publică solicitând un răspuns cât mai curând posibil pentru testarea împotriva coronavirus. "Următorul pas ar fi testarea, care ar putea avea loc până pe 18 mai. Imediat cum am primit rezultatele, intrăm în cantonament în aceeași zi. Antrenamentele, închise, se vor face doar la stadionul "Astra" din Ploiești, din cartierul 9 Mai. 

Jucătorii vor locui la hotelul "Best" din Ploiești, deja s-a vorbit pentru închirierea unei sector întreg acolo. Antrenorii și angajații de la club care vor sta permanent cu echipa pe durata celor două săptămâni vor locui la minihotelul de la stadion. Se va mânca în sistem catering, hrana fiind produsă la același hotel unde stau și fotbaliștii. Se va aduce mâncare și la arenă, pentru cei ce vor locui acolo. În afara celor din staff-ul tehnic și medical, mai sunt doi magazineri, o femeie de serviciu, două spălătorese, un șofer și un om care tunde iarba, dar nu va pleca de la stadion în această perioadă. Jucătorii vor avea un program simplu: vin, se antrenează, merg la hotel", au dezvăluit oficialii Astrei pentru GSP.

Astra nu are probleme cu jucătorii străini. Bulgarul Kitanov a fost plecat la el în țară încă dinaintea instituirii stării de urgență, pentru a-și rezolva o situație personală, s-a întors de o lună în țară, a stat deja în carantină.

9țări sunt reprezentate în vestiarul Astrei: România, Bulgaria, Muntenegru, Bosnia, Portugalia, Croația, Nigeria, Japonia și Franța

Cum a fost anunțată FCM Bacău că retrogradează, imediat după o victorie cu Dinamo

Florin Lovin, aproape de o revenire surpriză la FCSB! Cine a insistat pentru întoarcerea sa

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează