FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Băieții lui Hagi s-au făcut mari » Fotbaliștii lansați de „Rege”, show la cununia lui Ianis: „Farul campioană” și imnul României

Ianis Hagi, Boban Nikolov, Gheorghe Hagi, Florinel Coman și Denis Drăguș +24   FOTO
Ianis Hagi, Boban Nikolov, Gheorghe Hagi, Florinel Coman și Denis Drăguș

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 11:06 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 13:02

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase (24 de ani) au organizat o petrecere de cununie de Crăciun, iar de la eveniment nu au lipsit fotbaliștii importanți trecuți pe la Farul, unii dintre ei internaționali români calificați la EURO 2024 cu România.

Florinel Coman, extrema de la FCSB, a fost sufletul petrecerii. El a participat la eveniment alături de Ioana, soția lui, și de Kasia, fiica lor.

FOTO. Fotbaliștii prezenți la cununia lui Ianis Hagi

Virgil și Sandra Ghiță, alături de fiul lor
Florinel Coman, Kasia - fiica lui și Boban Nikolov
Imagine postată de Ioana Coman
Vanessa, Derya și Denis Drăguș
Florinel Coman, Sandra - soția lui Virgil Ghiță și Ioana Coman
+20 FOTO

Nu a lipsit nici Denis Drăguș, fotbalistul de la Gaziantep care a venit în țară după scurta pauză în care a intrat Super Lig. Internaționalul român crescut de Hagi la Viitorul a venit însoțit de Vanessa, soția lui, și Derya, fiica cuplului.

A fost prezent și Boban Nikolov, nor-macedoneanul crescut, practic, la academia lui Gică Hagi. La fel și Virgil Ghiță, stoperul de la Cracovia, un alt jucător lansat de Farul. 

Carlo Casap a fost și el la cununie, alături de partenera lui. Nu a lipsit nici Dragoș Nedelcu, mijlocașul Farului, care a fost prezent alături de Anca, iubita lui.

VIDEO. Imagini din interiorul restaurantului, de la petrecerea lui Ianis și a Elenei

Fotbaliștii prezenți la eveniment s-a distrat copios, au dansat și au cântat. La un moment dat, Florinel Coman și soția lui, Ioana, erau prinși în horă, iar în centru cânta Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Horia Brenciu a intonat imnul României, s-a auzit și scandarea „Farul campioană”, iar invitații au dansat până târziu în noapte pe melodii tradiționale.

Ianis Hagi: „Îmi place să am relația privată”

Este un an pe care îl voi ține minte. Mi-am revenit după accidentare, apoi au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa națională, dar cununia civilă e ceva unic, să-mi găsesc jumătatea. Am două familii acum! Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm. E un an extraordinar pentru amândoi. Ne dorim copii sănătoși, asta e dorința noastră. Până atunci, vrem să ne bucurăm de această seară 

- Ianis Hagi, mijlocaș Alaves

Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
+24 FOTO

Citește și:

Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților
EVENIMENT
Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților
Direct de pe podium! Cât a costat rochia purtată de Elena la cununia cu Ianis Hagi
EVENIMENT
Direct de pe podium! Cât a costat rochia purtată de Elena la cununia cu Ianis Hagi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
justi
justi  •  26 Decembrie 2023, 22:04

Acordeonistul concitadinul lui *** este bestial , da bine in poze...are o mima de om inteligent , cult domnule , dar si ghinionist la sala sa faci 5/3/2/7/1/10 /4/1/etc. puncte ...ghinion mare bre ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  26 Decembrie 2023, 17:05
Postat de fan_nordjylland pe 26 Decembrie 2023, 15:49

Prostuleee suntem in 2024 peste cateva zile !! Fcsb nu este steaua ...!! Citeste aici !!! „Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi?”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ai amestecat bauturile cu prafurile si ti se amesteca grav ideile in singurul neuron ramas.

mirstelistu
mirstelistu  •  26 Decembrie 2023, 16:49

In poza aia este un singur fotbalist si in cheama Gheorghe Hagi restul is practicanti au fotbalului care nu au dovedit nimic si nici nu arata ca ar fi fotbalisti in frunte cu printul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close