FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis s-a logodit la Paris: „Asta le-am zis”

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 20:11 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 21:07

Gică Hagi s-a declarat bucuros după ce Ianis și-a cerut iubita, Elena Tănase, de soție. 

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție la Paris, într-un cadru romantic, spre bucuria lui Gică Hagi și a familiei celor doi tineri.

Reacția lui Gică Hagi după ce Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase de soție

Ianis Hagi (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase (23 de ani). Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani.
Imagini de la petrecerea din octombrie / Maria Popescu, Kira Hagi, Ianis Hagi, Elena Tănase și Nicolas Popescu FOTO: Orange Sport
Imagini de la petrecerea din octombrie / Ianis Hagi, petrecere de logodnă cu Elena / FOTO: Captură @Orange Sport
Imagini de la petrecerea din octombrie / Ianis Hagi, petrecere de logodnă cu Elena / FOTO: Captură @Orange Sport
Imagini de la petrecerea din octombrie / Maria Popescu, Kira Hagi, Ianis Hagi, Elena Tănase și Nicolas Popescu FOTO: Orange Sport
+25 FOTO

„O bucurie! Sunt bucuros, bravo lui că își asumă, e responsabil. E un copil liniștit care știe ce face în viață. Eu, ca părinte, sunt foarte mulțumit. Încă n-am stabilit nimic, doar ce s-a întâmplat între ei doi.

Le-am zis să se împace bine, să țină unul la celălalt și să meargă împreună în viață. Așa sunt puternici! E multă fericire. Mă bucur că Ianis crește, copiii devin responsabili. El știe foarte bine ce face”, a spus Gică Hagi în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Deși formează un cuplu de mult timp, cei doi au postat primele imagini împreună abia în decembrie 2022. Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța. Provine dintr-o familie de aromâni, lucru care a întărit relația cu Gică Hagi. Conform unui interviu oferit de Ianis anul trecut, Elena face naveta cât de des poate pentru a se întâlni, fiind stabilită în continuare în România.

Citește și: 

Zendaya, actrița momentului la Hollywood, în rolul unei jucătoare de tenis! Când va avea loc premiera + trailer-ul filmului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
Tibisor
Tibisor  •  22 Iunie 2023, 18:32

Pariu ca daca vor avea baiat , il vor numi Gheorghe ?? Sa nu ziceti ca nu v-am spus !!! Hagi senior se baga peste tot si in toate in ceea cel priveste pe junior ! Penibil !

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Iunie 2023, 14:11

Bravo, felicitari ieanis! Amu apuca-te de facut copii si lasa fotbalul pentru fotbalisti ca ne-am cam saturat de tine si de tat-tu, pe facut copii poate sa te sprijine cat vrea si sa urle ca mai vrea nepoti poate asa incepe si el sa vada realitatea in cewa ce te priveste.

Daryboss
Daryboss  •  22 Iunie 2023, 08:53

Cum zic, i-am spus lui Ieanis: Ai, n-ai mingea, dai la poartă ". Important este să bagi mingea în poartă. In rest, multă sănătate și fericire!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează