FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Acuze extrem de grave! Ies la iveală noi detalii despre haosul de la Dinamo: „Se fura și hârtia igienică de la Săftica, iar jucătorii cotizau să joace”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 11:17 / Actualizat marti, 18 august 2020 12:34

Dinamo a evitat la limită o rușinoasă retrogradare în liga secundă, dar lasă în urmă cel mai negru sezon din istorie, unul în care haosul din toate structurile clubului a zdruncinat serios echipa. 

În direct la GSP Live, Andrei Gerea, unul dintre reprezentanții proiectului socios „Doar Dinamo București”, a dezvăluit episoade halucinante petrecute sezonul trecut în sânul echipei: din baza de la Săftica ar fi dispărut bunuri - „de la hârtie igienică până la combustibil” - iar jucătorii tineri ar fi plătit diverse sume pentru a fi incluși în echipă. 

„A fost un management execrabil la Dinamo. Nici nu știu cât anume din bugetul alocat a fost folosit în interesul echipei și cât s-a dus pe tot felul de șmecherii. Comisioane și alte lucruri. Au fost voci, și nu puține, care spuneau că se iau comisioane, că de la Săftica se fură. Ce să se fure de la Săftica? De la hârtie igienică până la combusitibil. Risipă! 

S-a mai spus că jucătorii ăștia mai mici cotizează pentru a juca, lucruri absolut în neregulă, niște acuzații grave.

Nimeni nu răspunde real pentru debandada de la Dinamo din ultimii ani. Așa ceva nu este tocmai OK”, a dezvăluit Andrei Gerea, la GSP Live. 

Cine este Andrei Gerea

Andrei Dominic Gerea, fost ministru al Economiei din partea PNL în Cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, e recunoscut drept un mare fan al „câinilor”. Acesta face parte din programul socios „DDB”, fiind membru de Elită, statut care presupune cotizarea cu 1.948 euro anual.

Ce debandadă la Dinamo!

La finalul lunii iunie, Adrian Motoacă, fostul doctor al echipei, făcuse alte dezvăluiri de impact despre debandada de la Dinamo. Acesta a povestit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, lucruri șocante petrecute în cantonamentul de la Săftica: partide de poker pe bani până în crucea nopții, bere adusă pe blat în camere, glume deplasate la adresa staff-ului, furturi de alimente și vitamine

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV DDB continuă contrele cu Pablo Cortacero: „Mă gândesc la cel mai rău scenariu! Vreau să văd ce bani au”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
mir21
mir21  •  19 August 2020, 14:07

Stati linistiti, nu a furat nimeni ***, o mancau de foame

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackknight
blackknight  •  19 August 2020, 10:52

ar fi interesant daca s-ar verifica aceste acuzatii este posibil s fie o minciuna, dar fiind in romania este la fel de posibil sa fie adevarat!

creeperno
creeperno  •  18 August 2020, 22:53

Imediat ce-a iesit din boardul ddb a inceput sa scoata numai porcarii din gura. Asa-i politicianul roman. Un *** distins!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează