FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au comentat numirea lui Charalambous la FCSB: „L-am văzut decis” vs „Eu aștept să văd reacția din partea cealaltă”

Elias Charalambous, antrenor FCSB +19   FOTO
Elias Charalambous, antrenor FCSB

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 09:13 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 10:46

Ilie Dumitrescu (54 de ani) și Marius Lăcătuș (58 de ani), foștii mari fotbaliști ai Stelei, au comentat declarațiile date duminică de Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor al celor de la FCSB, conform cărora el va lua toate hotărârile la echipă, nu patronul Gigi Becali. 

Ilie Dumitrescu crede că cipriotul va fi cu siguranță cel care va dicta totul la FCSB, în timp ce „Fiara” a spus că așteaptă să vadă ce reacție va veni din partea lui Becali. 

Cine e adevăratul A1? Charalambous se laudă ce el conduce echipa, dar imaginile de la antrenament îl contrazic
FCSB
Cine e adevăratul A1? Charalambous se laudă ce el conduce echipa, dar imaginile de la antrenament îl contrazic

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au comentat numirea lui Elias Charalambous la FCSB 

„L-am văzut decis, cu strategie pe Charalambous. Știe mentalitatea clubului. Stai să vedem. Eu îl cred pe Charalambous”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

„Eu aștept să văd reacția din partea cealaltă, a lui Gigi Becali. Ori înaintea meciului de mâine (n.r.- luni), ori după meci. Dacă va face lucrul ăsta, fii sigur că îl și spune. Va trebui să-l pună puțin la punct”, a precizat și Marius Lăcătuș, conform sursei citate anterior.  

Elias Charalambous, categoric: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici” 

„Normal. Asta am discutat prima dată cu clubul. Am zis că de când preiau clubul trebuie să am responsabilitate și să iau deciziile. Dacă nu se putea, nu eram aici. Vreau să fie asta clar! Vreau să vorbesc doar despre fotbal. Sunt din Cipru, mentalitatea este aceeași. Sunt multe lucruri similare. 

Am fost în trecut în România și știu multe lucruri. Cred că dăm prea multă atenție... Domnul Becali e o personalitate și spune ce simte. Dar sunt mulți președinți care fac lucruri, dar le fac în liniște și nu știm. 

Din ziua în care am venit aici, l-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Mi-a zis că e fericit că sunt la club, să-mi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul, pentru că așa va fi foarte fericit. Asta trebuie să-i dăm înapoi. Iubește echipa și va fi foarte fericit dacă vom câștiga. 

În rest, nu m-a căutat, nu m-a sunat, nu a venit la antrenamente. Lasă antrenorul să-și facă treabă. Am întâlnit o persoană foarte bună. Sunt recunoscător că am făcut-o. 

Nu avem de să vorbim despre asta. Sunt aici pentru a vorbi despre fotbal și asta e cel mai important pentru mine”, a spus Elias Charalambous, duminică, în cadrul unei conferințe de presă. 

Citește și:

Basarab Panduru s-a amuzat când a văzut declarațiile lui Elias Charalambous: „Ce e adevărat din ce zice el? Dacă el crede, înseamnă că are o problemă!”

Ce a remarcat Gică Popescu după CSU Craiova – CFR Cluj: „Nu am văzut niciodată”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  03 Aprilie 2023, 11:19

Sa vedem dacă azi, mai spune același lucru.De fapt, nu-l suna pe el ca nu prea au cum sa se înțeleagă.Becali nu știe engleza.Ii suna ori pe Meme ori pe Pintili și îi transmit ăia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează