FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-0

Cere măsuri împotriva lui Răuță, după UTA - Dinamo 0-0: „Îi iei banderola de căpitan!”

Alexandru Răuță, Dinamo // foto: Imago Images +30   FOTO
Alexandru Răuță, Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 20:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 20:18

Ilie Dumitrescu (53 de ani) consideră că Alexandru Răuță (29) ar trebui să piardă banderola de căpitan de la Dinamo după eliminarea din meciul cu UTA, final 0-0.

În doar trei minute, între 75 și 78, Răuță a primit două cartonașe galbene la Arad. „Centralul” Cătălin Popa l-a avertizat mai întâi pentru o intrare dură, cu talpa sus, asupra lui Benga, apoi pentru că l-a călcat pe Shlyakov, la marginea terenului.

Deși apreciază dăruirea lui Răuță, Ilie Dumitrescu spune că cineva să-l trezească pe „închizătorul” dinamovist în momentele în care acesta primește primul cartonaș galben. Totodată, fostul jucător la Stelei spune că Răuță ar trebui să rămână fără banderola de căpitan, el fiind la a doua eliminare în 4 meciuri, după ce își lăsase echipa în inferioritate numerică cu FCSB.

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)
UTA - Dinamo 0-0
Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

Ilie Dumitrescu, după UTA - Dinamo: „Trebuie să-i iei banderola lui Răuță”

„Am văzut determinare, atitudine, dar trebuie puțin discernământ. S-a întâmplat cu FCSB, acum cu UTA. Înțeleg să fie atitudine, determinare, vezi voință, un om care face un efort extraordinar, dar aici intră cu talpa sus. Nu ai nicio șansă să mai lovești mingea la faza asta, nicio șansă! Vezi că nu ai nicio șansă, atunci de ce mai ții talpa sus? Poți lăsa piciorul, să eviți contactul.

Apoi acea călcare, la marginea terenului... Eu cred că antrenorul și colegii, în momentul în care jucătorul are un cartonaș galben, ar trebui să-l trezească puțin: «Prietene, vezi că la prima intrare ne lași cu om în minus!» Depune efort, are 10 inimi, dar îl trezești puțin.

Bineînțeles că trebuie să-i iei banderola. Mie mi-a luat-o, tot așa, la Steaua, în trecut, Iordănescu. După două cartonașe galbene într-un meci, mi-a luat banderola. Bineînțeles că m-a durut”, a spus Dumitrescu la „DigiSport Special”.

Primul meci al lui Dinamo după o perioadă lungă de timp fără gol primit. A acoperit foarte bine zonele chiar și în inferioritate numerică. De cealaltă parte, a existat un blocaj inexplicabil. În prima repriză, când a fost egalitate numerică, UTA mi s-a părut mai periculoasă. În momente de genul acesta ai nevoie de jucători cu personalitate, care să-și asume responsabilitate.

- Ilie Dumitrescu 

Mai multe știri despre UTA - Dinamo: 

Mirko Ivanovski, cu zâmbetul pe buze după remiza de la Arad: „Sunt mort! În afară de portar, am jucat pe toate posturile”

Ionuț Badea, după 0-0 cu Dinamo: „Au jucat în semicerc, ca la handbal. Nu am pregătit echipa pentru așa ceva”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  14 Februarie 2022, 10:50
Postat de Cornel Cantona pe 14 Februarie 2022, 09:03

Problema la el nu este de dăruire, ci de posibilitățile fotbalistice limitate și poate și intelectuale. Nu este departe de „marele fotbalist ” Steliano Zero Filip.....tot atacuri fără rost, tot sancțiuni luate aiurea.... Dacă treci de 25 de ani și ai aceleași obiceiuri....lasă-te nene de treaba!

Rednic l-a„uns”capitan!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  14 Februarie 2022, 10:49

Pai nea Ilie,noul capitan cica e Valentin Borcea!Aa,nu e titular?Dar care jucator mai poa sa zica ca e titular la Dinamo?

gago747
gago747  •  14 Februarie 2022, 09:07

Ce cotă o fi fost pentru 2 galbene în cîteva minute? dar pentru goluri luate printre mîini în mefciul precedent?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează