FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

VIDEO Imagine incredibilă surprinsă de reporterul GSP în parcarea din Giulești, la 10 minute de la fluierul final din Rapid - Petrolul!

Articol de , - Publicat duminica, 13 august 2023 23:41 / Actualizat luni, 14 august 2023 00:36

Christopher Braun (32 de ani), fundașul Rapidului, era deja în parcarea stadionului din Giulești la aproximativ 10 minute după eșecul cu Petrolul, scor 0-2.

Christopher Braun a fost integralist în umilința suferită de Rapid în fața a 12.499 de spectatori. Autogolurile lui Oaidă și Borja Valle au declanșat furia Giulești. Suporterii l-au înjurat pe Daniel Niculae, principalul opozant în calea venirii lui Șumudică, și au huiduit copios echipa.

VIDEO. Christopher Braun a plecat urgent după eșecul cu Petrolul

Pentru a scăpa de presiunea ultrașilor, Christopher Braun a luat o decizie cum rar se vede la un astfel de nivel.

Reporterii Gazetei l-au surprins în căutarea mașinii, în parcarea stadionului, la doar 10 minute după fluierul final al lui Andrei Chivulete!

La ieșirea din parcare, Braun a dat direct peste suporterii giuleștenii. Fanii l-au apostrofat: „Gata, bă, ai plecat? Te doare...”.

Ca în anul retrogradării » Coșmarul care a declanșat haosul în Giulești

Rapid a început sezonul cu gândul la titlu, dar rezultatele au tăiat tot elanul fanilor giuleșteni. Elevii lui Cristiano Bergodi au strâns doar 5 puncte în primele 5 runde și amintesc de un sezon de coșmar din istoria clubului.

Ultima dată când Rapidul a avut 5 puncte în acest moment al sezonului a fost în 2015. Giuleștenii picau în liga secundă la capătul stagiunii.

Cristiano Bergodi: „Ce e cu Braun?”

După meci, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre situația lui Christopher Braun.

Nu știu. Ce se poate spune despre Braun? A fost unul dintre cei mai buni jucători astăzi. S-a dăruit, a ajuns în careu, a făcut tot ceea ce trebuie. Nu e nicio problemă cu el
- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

FOTO: Imagini cu scenografiile pregătite la Rapid - Petrolul 

+14 FOTO

VIDEO. Răzvan Oaidă, autogol hilar în Rapid - Petrolul 

Citește și alte știri din Superligă: 

„Dodel” Tănase a numit principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Mi-a plăcut mult de ea”

EXCLUSIV Alex Mitriță se cere la națională, dar Edi Iordănescu are alte planuri pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  14 August 2023, 12:34
Postat de VardyParty pe 14 August 2023, 08:52

adevarul e ca Matale ai nevoie acuta de un hobby. Altul decât ăsta.

Amice, ai găsit formula câștigătoare a hobby-urile? Hai baga !

lefter_popescu
lefter_popescu  •  14 August 2023, 12:30
Postat de mehigh_ms pe 14 August 2023, 09:37

mai pompescu.. esti lefter!

Amice, eu știu ca sunt "Lefter",dar tu ai văzut ca mingea lovita era în mișcare? Nu te întreb cu obrăznicia de care ai dat tu dovada ci ca sa te aduc la locul " crimei" .

mehigh_ms
mehigh_ms  •  14 August 2023, 09:37
Postat de lefter_popescu pe 14 August 2023, 01:31

Amice, trezeste-te din beție!. Lasă Rapidul în durerea lui și ocupate de fcsb mogosoaia. Ai văzut golul doi ( autogol) marcat în urma unei faze neregulamentare ? Papeau îl faultează pe un petrolist, altul lovește mingea aflata în mișcare după care urmează pasa în adâncime din care De la Valle îl executa pe Moldovan. Centralul ce -a făcut când mingea se afla în mișcare? Nimic. Dar VAR-ul ce-a păzit? De ce spun asta ? Pt ca sezonul trecut Sepsi ,gazda, înscrie un gol fcsbeului și VAR-ul cauta acul în carul cu fan și-l găsește( dupa 2 minute de pase între jucători )la mijlocul terenului în urma unui contact dintre Coman si un jucător gazda . VAR-ul îl cheamă pe central sa revadă faza...si surpriza, golul este anulat. Cine credeți ca a fost centralul ? Același arbitru din asta seara. PS- Nu o spun ca ar mai fi contat un gol în plus la o înfrângere ,dar la scorul de 0-1 cu încă 6 minute de jucat , se putea întâmpla orice, inclusiv o egalare. E viciere de rezultat ? De ce pt unii muma și pt alții ciuma ? Rapid înscrie un gol in prima reprizași centralul acorda fault în atac la o împingere ușoară . Nu ca cea a lui Tamm din meciul cu Farul la Alibec sau cand același Tamm l-a împins pe Bălașa ca un coechipier sa poată înscrie cu capul. Gol valid. Joi, centralul dintre fcsb și tinerii danezi, nu a sancționat o împingere ușoară în careul danezilor, cum nu a sancționat tinerea în brate a lui chiriches a unui danez in careul de 6 m sau întrarea dura a lui Pantea.Unde se afla adevărul?

mai pompescu.. esti lefter!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează