FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CHINDIA

Meciul din SuperLigă l-a făcut pe Crăciunescu să exclame: „Uite că se poate!”

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 20:10 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 20:15

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (72 de ani) a fost impresionat de modul în care a funcționat arbitrajul video la meciul dintre CS Mioveni și Chindia, scor 0-1, din etapa secundă a play-out-ului.

Arbitrii din camera VAR, Andrei Chivulete și ajutorul Cristian Moldoveanu, au întors două decizii importante în meciul de la Mioveni.

  • În minutul 6, Doru Popadiuc a introdus mingea în poartă cu o execuție menită a fi centrare. După 5 minute de analiză, perechea din camera VAR i-a transmis „centralului” Bogdan Dumitrache că reușita trebuie anulată, din moment ce Popadiuc venea din „afara jocului”.
  • Arbitrii din camera VAR au mai intervenit corect o dată spre final, minutul 77, când i-au salvat pe argeșeni de penalty la o intervenție asupra lui Popadiuc. Înainte să fie faultat, asta din urmă fusese într-o poziție de ofsaid nesemnalizată.
Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!
DINAMO
Dusan Uhrin a bătut palma cu Dinamo!

Ion Crăciunescu, după CS Mioveni - Chindia: „Uite că se poate!”

Cele două intervenții corecte din camera VAR l-au impresionat pe Ion Crăciunescu, având în vedere multitudinea de controverse care au înconjurat arbitrajul în acest sezon de SuperLigă.

„În sfârșit am văzut VAR-ul să funcționeze. Uite că se poate! Și s-a întâmplat la două echipe mici. Să vedem și mai sus, să mai crească puțin.

La prima fază, Popadiuc era în poziție de ofsaid și a venit mingea direct la el, fără să fie atinsă de alt jucător.

La a doua fază, a fost mai întâi ofsaid, apoi a fost penalty. Se sancționează prima abatere”, a comentat Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Mai multe știri din SuperLigă:

Dioszegi l-a sunat pe Becali înainte de Sepsi - FCSB: „I-am explicat la telefon”

Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la București, descălțată la intrarea pe stadion

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează