FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR 1-0

Verdictul lui Crăciunescu după Farul - CFR: „Colțescu s-a păcălit”

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, s-a pronunțat cu privire deciziile lui Sebastian Colțescu la meciul Farul - CFR Cluj 1-0.
Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, s-a pronunțat cu privire deciziile lui Sebastian Colțescu la meciul Farul - CFR Cluj 1-0.

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 12:03 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 13:12

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, s-a pronunțat cu privire la deciziile brigăzii lui Sebastian Colțescu la meciul Farul - CFR Cluj 1-0.

Colțescu a dictat un penalty pentru CFR în minutul 89, la un duel în care Gustavo Martins a lovit mingea și l-a atins și pe Rangelo Janga. După ce a revăzut faza la VAR, „centralul” și-a schimbat decizia. Ion Crăciunescu este de părere că Sebastian Colțescu s-a păcălit în primă fază și nu a fost penalty.

Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”
FARUL - CFR CLUJ 1-0
Marius Avram a analizat faza penalty-ului anulat de Colțescu lui CFR Cluj: „Atunci, a existat evidența greșelii”

Ion Crăciunescu: „Colțescu s-a păcălit”

„Eu l-am promovat (n.r. - peSebastian Colțescu), l-am luat de jos. S-a păcălit păcălit acolo (n.r. - la penalty). Dă în minge (n.r. - Gustavo Marins). Ambii jucători ating mingea. Ce să facă cu piciorul? El nu se duce cu talpa. 

Dacă se ducea cu talpa spre adversar, puteam să spunem că e periculos. El s-a dus să joace cu latul. Dacă era cu talpa, se ducea în mod periculos, era penalty”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport Matinal.

Verdictul lui Crăciunescu după Farul - CFR: „Colțescu s-a păcălit”
Sursă foto: Captură Orange Sport

Crăciunescu, despre golul Farului: „Eu spun că nu e ofsaid”

Ion Crăciunescu a comentat și faza golului marcat de Farul, care a fost analizată de asemenea la VAR. Băluță a fost la limita ofsaidului la pasa în adâncime a lui Grameni, apoi l-a lăsat pe Mazilu cu poarta goală.

„Eu spun că nu este ofsaid. Aici este un asistent care este foarte bine plasat. Este chiar pe linia penultimului apărător și asta îl ajută în judecarea fazei în momentul plecării, deși e greu, numai la linie să nu fii. Și eu mă rugam, «Doamne ajută să nu fie!» Este perfect pe linie asistentul. Bravo lui”, a spus Crăciunescu.

Verdictul lui Crăciunescu după Farul - CFR: „Colțescu s-a păcălit”
Faza golului marcat de Farul, analizată la VAR/ FOTO:captură Digi Sport

Citește și:

„Mi se pare penibil să spună Hagi asta” » Declarația „Regelui” l-a deranjat pe Petrescu

Varga, atac furibund la adresa arbitrajului lui Colțescu din meciul cu Farul: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Ăsta a fost jaful jafurilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  24 Aprilie 2023, 09:55

Marii specialisti de Buftea. O început circul că trebe scoasă CFR din context. Că trebe Hagi neapărat să câștige camionatul se vede de pe Luna asta.

leu.mr
leu.mr  •  23 Aprilie 2023, 15:03

Ce titlu "incitant" !

mircea_cjn
mircea_cjn  •  23 Aprilie 2023, 14:59

Ambii jucatori de la Farul sunt in offside. Se vede de pe lună. Dar daca VAR-ul nu vede, Avram nu vede, Crăciunescu nu vede- ce să mai spui? Că ambii speră sa devină șefii peste arbitrajul românesc? Aa, mai e un argument invocat de catre presa gspdigigigistă : păi și CFR a fost avantajată in ultimele 5 campionate. Adică orice faza de acum trebuie soluționată impotriva CFR că, vezi Doamne, a indraznit să iasă campioană ultimele ediții. PS. Piciorul lui Băluță e cel putin 50cm in fața piciorului lui Brown. Să spui că jucătorul CFR-ului are pletele mai in față e ..comic. Comic tip VAR românesc. dar ce ne miram, la meciul cu Rapid, ca să anuleze golul CFR-ului , astia de la VAR au tras capul si umărul jucatorului de la CFR mai mult de 1m !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează