FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Există contact, indiscutabil!” » Ion Crăciunescu crede că FCSB a fost privată de două penalty-uri cu U Cluj: „Neglijență, ce caută cu mâna acolo?”

Faza primului penalty cerut de FCSB // sursă capturi foto: digisport.ro +9   FOTO
Faza primului penalty cerut de FCSB // sursă capturi foto: digisport.ro

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 20:47 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 21:18

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) consideră că FCSB ar fi trebuit să primească două penalty-uri seara trecută, la 2-2 cu U Cluj, la fazele incriminate și de Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului roș-albastru.

„N-am arătat foarte bine aseară. N-am fost altruiști ca în alte meciuri și am ratat ocazii prea mari. Doar că am avut două penalty-uri. Fault la Băluță și henț la Vătăjelu. Ambele la 2-1”, a scris astăzi Mihai Stoica pe Facebook.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat cele două faze incriminate de Mihai Stoica și a opinat că au existat circumstanțe de penalty în ambele momente. În timpul meciului, „centralul” Ionuț Coza a considerat că nu se impune acordarea unor lovituri de pedeapsă. Nici arbitrii din camera VAR, Ovidiu Hațegan și Florian Vișan, nu l-au avertizat pe „central” că ar fi greșit.

Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”
RAPID
Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”

Ion Crăciunescu, despre fazele reclamate de Mihai Stoica în FCSB - U Cluj 2-2

1. În minutul 44 al meciului, Alexandru Băluță a căzut în careul advers, în urma unei alunecări a fundașului stânga advers, Bogdan Vătăjelu. „Centralul” Ionuț Coza a considerat că mijlocașul roș-albastru a simulat și i-a acordat acestuia cartonașul galben. Decizie greșită, în opinia lui Ion Crăciunescu, care a sesizat contact la nivelul picioarelor. 

+5 FOTO

Este o fază în care mulți spun că atinge mingea, dar eu văd că-i dă mai întâi în picior, după aceea atinge mingea. Indiscutabil există contact. Uite cum intră, îl prinde cu piciorul acolo. Pentru mine e penalty, poți da, dar e o fază discutabilă.

- Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

2. În minutul 69, Darius Olaru l-a căutat pe Andrea Compagno cu o centrare din banda stângă. Italianul din atacul FCSB-ului a încercat să devieze, iar balonul l-a lovit în brațul stâng pe același Bogdan Vătăjelu, care în momentul alunecării a lăsat brațul sus. Arbitrul nu a dictat penalty pentru gazde, o altă decizie greșită în opinia lui Ion Crăciunescu. 

+5 FOTO

În opinia mea este henț. Ia uitați, vine cu mâna de sus și o duce în jos, spre minge. A vrut să bată mingea de pământ (n.r. - râde). E o neglijență. Când aluneci, ai tendința să aluneci cu o mână, iar cu a doua să te sprijini. El duce mâna sus, ce caută sus? Nu știu pe cine puteți convinge că la un asemenea henț nu e penalty.

- Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

În urma egalului FCSB rămâne lider, cu 26 de puncte, dar CFR Cluj se poate apropia la un singur punct de roș-albaștri în cazul în care câștigă restanța cu Sepsi.

Tot despre FCSB: 

Gigi Becali, atac jignitor la adresa lui Vassaras: „Doar așa poți schimba lucrurile. Altfel, se infiltrează ca viermișorii”

Dorin Goian a urmărit-o live pe FCSB și avertizează: „E clar că lucrurile nu stau bine acolo”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (39)
iongeorgedan
iongeorgedan  •  04 Octombrie 2023, 17:45
Postat de TheWizardOfOz pe 04 Octombrie 2023, 10:59

De aia aveți 6 penaltyuri primite, toate inventate. fc fcsb este rușinea și mizeri@ fotbalului românesc.

Bai fatza de avion sau nume de casa de tolenta, nu sti ce vorbesti

tororosso
tororosso  •  04 Octombrie 2023, 15:52

Ca L1 să mai aibă ceva ” sare & piper ” și ca nu cumva FCSB-ul să o ia la deal cu victoriile ,atât federali cât și deținătorii de drepturi la televizare pun opreliști cum pot mai bine. Delegări suspecte , arbitri obedienți rivalelor care fac tot posibilul a deraia meciurile . Se poate observa fără dubii câte și mai câte mizerii conține acest campionat de când la federație & C.C.A sunt doar parveniți dornici de îmbogățire subită . Mai nou a apărut reclama postată în timpul meciurilor jucate de FCSB cu trimiteri rău voitoare către patronul FCSB . Unul din sponsori (casa de pariuri ) arunca săgeți cum că ” a stat la răcoare și azi numai avem nevoie de valiză) vrând a arăta mai cu perdea situația în care a fost cândva Becali .

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  04 Octombrie 2023, 11:11
Postat de iongeorgedan pe 04 Octombrie 2023, 10:49

Sunteti mancati de ura si de invidie. Intelege clar, NICI DACA O SA JUCATI SINGURI TOT NU O SA CASTIGATI CAMPIONATUL. NU STITI, NU AVETI IN PDGREE, SUNTETI FACUTI SA FITI RA.TA.TI, TOT O SA NE VENERATI SI INVIDIATI, VA LASAM SA CASTIGATI JOCURILE CU NOI PENTRU CA SUNTETI NISTE BRUTE, NE RUPETI PICIOARELE, DAR TOT FCSB O SA FIE DEASUPRA. UITA-TE.

Confunzi ura și invidia cu ***. Ăsta e singurul lucru pe care-l provocați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează