FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO După Dan Șucu, și fostul patron de la Dinamo a dezvăluit cum îi ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu mare unde veneau”

Ionuț Negoiță a povestit cum îi ajuta pe liderii PCH / Sursă foto: Arhivă GSP
Ionuț Negoiță a povestit cum îi ajuta pe liderii PCH / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 22 martie 2024 15:53 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 05:19

Ionuț Negoiță, timp de șapte ani patron la Dinamo, a povestit într-un interviu pentru GSP.ro cum îi ajuta pe liderii Peluzei „Cătălin Hîldan” în perioada în care era finanțatorul „câinilor”. Recent, și Dan Șucu a făcut unele dezvăluiri despre sprijinul pe care-l oferă peluzei rapidiste, un subiect considerat delicat în interiorul galeriilor din țară.

Într-un interviu acordat recent Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță, fostul șef din Ștefan cel Mare, a atins mai multe subiecte legate de trecutul, prezentul și viitorul incert al lui Dinamo. Când a fost întrebat despre scindările din interiorul galeriei dinamoviste, Negoiță și-a adus aminte de perioada în care „sprijinea logistic” operele celor din PCH.

Cine iese din „infern”? Scapă Dinamo? Totul despre lupta pentru „supraviețuire” din Superligă, atuuri și puncte slabe. Votează în sondaj: evită „câinii” Liga 2?
PLAY-OUT
Cine iese din „infern”? Scapă Dinamo? Totul despre lupta pentru „supraviețuire” din Superligă, atuuri și puncte slabe. Votează în sondaj: evită „câinii” Liga 2?

Ionuț Negoiță povestește cum îi ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu unde-și făceau scenografiile”

„S-au retras anumiți lideri care țineau... Chiar și în condițiile respective, era o unitate. Știu că le asiguram suportul logistic. Aveam un spațiu mare unde veneau și făceau scenografiile, acele scenografii cu care au luat locul 1 sau locul 2 în lume, dacă nu mă înșel.

Era o treabă foarte greu de realizat, vorbesc de acele pânze mari 3D pe care le ancorau. Erau săptămâni de muncă, cu mască de gaze, într-un mediu destul de toxic...

Dar suporterii aveau alt entuziasm, aveau o speranță. Acum, nu prea vezi viitorul. Nu eram în top atunci, dar măcar eram acolo, în partea superioară a clasamentului. Erau anumite rezultate echilibrate, nu era rău. Acum, nu prea vezi viitorul, nu prea știi cine se ocupă”, a afirmat Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Rivalii i-au „înțepat” pentru presupusele legături cu Negoiță

În urmă cu mai bine de 10 ani, galeria „câinilor” era ironizată de rivali pentru o scenografie pe care era desenat și numele unuia dintre sponsorii lui Dinamo din acea perioadă (foto, sus). Tot în acea vreme, ultrașii celorlalte echipe bucureștene îi acuzau pe dinamoviști că realizează scenografiile cu sprijinul exclusiv al lui Ionuț Negoiță.

După Dan Șucu, și fostul patron de la Dinamo a dezvăluit cum îi ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu mare unde veneau”
Celebra scenografie a dinamoviștilor cu Nostradamus / Sursă foto: Arhivă GSP

Domnia lui Negoiță la Dinamo a coincis, într-adevăr, cu cea mai spectaculoasă și colorată perioadă din istoria peluzei roș-albe. Între 2013 și 2020, Peluza „Cătălin Hîldan” a realizat câteva scenografii de amploare, însă extrem de costisitoare din punct de vedere financiar.

VIDEO Ionuț Negoiță caracterizează Dinamo la un an de la venirea Red&White: „Nu am văzut lucruri majore, nimic notabil! E nevoie de bani!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DDB, cerere specială pentru ridicarea noului stadion Dinamo: „În amintirea proiectului care a ținut în viață clubul!”

Cu un pas înaintea proiectului » Numele propuse pentru viitorul stadion al lui Dinamo: de la „Cătălin Hîldan” la „DDB Arena”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Trotsky
Trotsky  •  23 Martie 2024, 18:07

*** ***. Bun. Sice facem cu aceasta non-informatie???? Ceva despre salariul lui Sendre????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  22 Martie 2024, 22:40

Cat a castigat Negoita din vanzarea de bilete si abonamente?

atthur
atthur  •  22 Martie 2024, 21:59
Postat de aspida pe 22 Martie 2024, 19:55

Te roade ? La Rapid sigur, sublinie:sigur, nu se dau bani la galerie, iar sa spui de suporterii lui Dinamo ca primesc bani cand ei au dat bani... E greu daca nu gandesti singur

Și sucu ce zicea??? Cât privește pe di.di.bi,scutește-mă...!!!...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează