FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

VIDEO Irobiso le dă speranțe fanilor dinamoviști, înainte de barajul cu U Cluj: „Nu e nimic pierdut, nu e imposibil să marcăm trei goluri”

Christian Irobiso
Foto: Imago
Christian Irobiso Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 14:08 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 15:09

Christian Irobiso (28 de ani), atacantul nigerian de la Dinamo, este optimist înaintea meciului cu U Cluj, întâlnire de al cărei rezultat ar putea depinde existența lui Dinamo.

  • Dinamo - Universitatea Cluj (în tur 0-2), returul barajului pentru menținearea / promovarea în Liga 1, va avea loc duminică, în Ștefan cel Mare, de la ora 21:00, în fața unui stadion arhiplin.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.
Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”
CSM BUCUREȘTI
Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

Irobiso, încrezător înainte de returul cu U Cluj: „Totul este posibil în fotbal”

Nigerianul nu crede că scorul din tur a fost unul corect, motiv pentru care nu i se pare imposibilă o revenire în meciul de duminică.

„Toată lumea este conștientă de situaţia neplăcută în care se află echipa, dar încercăm să fim concentraţi pentru meciul de duminică. Actuala situaţie nu este uşoară, dar încercăm să ne concentrăm, e datoria noastră. Le înțeleg nemulțumirea suporterilor noștri. Acesta este fotbalul şi sperăm să obținem un rezultat pozitiv duminică. Credem în şansa noastră, putem să întoarcem scorul.

Nu cred că rezultatul din tur a fost cel corect, pentru că noi am avut foarte multe ocazii, dar în fotbal ai nevoie şi de noroc. Nu este imposibil să marcăm trei goluri, totul este posibil în fotbal. Aşteptăm un miracol duminică.

Am dat totul la antrenamente săptămâna asta, am muncit bine. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la situaţia în care nu am reuşi să rămânem în Liga 1. Mâine este ziua mea şi am nevoie de un cadou duminică. Rămânerea în Liga 1 ar fi cel mai bun cadou”, a declarat Irobiso, cu două zile înaintea meciului de foc dintre Dinamo și U Cluj.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Campioni pe burta goală » Fotbaliștii de la CFR Cluj, neplătiți de luni de zile: „Am avut încredere că cei din conducere se vor ține de cuvânt”

Motivație suplimentară » Primă generoasă de victorie pentru jucătorii lui FC Botoșani la meciul cu Universitatea Craiova

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
mikeshine
mikeshine  •  28 Mai 2022, 12:02
Postat de breitner pe 27 Mai 2022, 17:45

Intrebarea este : cate goluri ia Esanu?!

sa speram ca cel putin 2 goluri ia esanu. merita.

breitner
breitner  •  27 Mai 2022, 17:45

Intrebarea este : cate goluri ia Esanu?!

tomthompson
tomthompson  •  27 Mai 2022, 17:12
Postat de zorrozabal pe 27 Mai 2022, 16:09

Poate ca nu e imposibil- ca Dinamo sa marcheze trei goluri!Dar oare e posibil ca sa... nu primeasca?!Având in vedere ca in acest sezon, a primit cele multe goluri din istoria sa?!

ati primit cele mai multe goluri din liga 1 in sezonul asta daca excludem ce s-a intamplat la medias si clinceni dupa ce si-au anuntat disparitia. daca voi dati 3,u cluj va da 4 goluri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează