FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic

Darko Velkovski (în alb)/ foto Imago Images
Darko Velkovski (în alb)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 17:14 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 14:48

Mirko Ivanovski, 34 de ani, a evoluat la echipa națională a Macedoniei de Nord alături de proaspătul dinamovist Darko Velkovski, știe care sunt atuurile fundașului, știe că va avea de tras tare fiindcă n-a jucat mult în ultima jumătate de an. Mirko îl știe și pe Zeljko Kopic, l-a avut antrenor de două ori, și i-a făcut o recomandare

Dinamo a bifat primul transfer din mercato: fundașul Darko Velkovski, 28 de ani, un fotbalist care încearcă să recupereze timpul pierdut, pe lângă faptul că trebuie să ajute "haita" să se salveze de la retrogradare.

După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”
DINAMO
După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”

După experiența la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită, care s-a încheiat vara trecută, apărătorul nu și-a mai găsit un alt angajament până miercuri, când a semnat cu Dinamo.

48de selecții a strâns Velkovski la naționala Macedoniei de Nord, pentru care a marcat de trei ori

Velkovski a încercat să dea lovitua, după ce s-a despărțit de saudiți, a fost în atenția mai multor cluburi importante, printre care Napoli, Lazio, Betis sau Trabzonspor, doar că nu s-a perfectat absolut nicio afacere.

Mirko Ivanovski i-a schițat portretul lui Darko Velkovski: „Are tehnică bună. Nu e egoist, arogant, este un om liniștit, cu familie”

Fostul atacant al "câinilor", Mirko Ivanovski, 34 de ani, în prezent la CS Tunari (Liga 2), a jucat alături de proaspătul dinamovist la echipa națională a Macedoniei de Nord. Îl știe bine pe Velkovski.

„Are tehnică bună, citește jocul foarte bine, are experiență, e foarte bun. Da, are o problemă că n-a jucat foarte mult în ultimele 6-7 luni. Oricum, e un jucător de un alt nivel, important este cum va intra pe teren, cum se va adapta. Cred că va ajuta, are calitate bună.

De-acum, părerea mea e că Dinamo are nevoie în atac, acum s-a asigurat în apărare. Are nevoie și în benzi, sper ca Dinamo să facă transferuri bune, vreo 3-4, apoi cu jucătorii noi și cu cei rămași ar fi șanse mari să se salveze de la retrogradare", a comentat Ivanovski pentru GSP.ro.

Darko este un om foarte bun, liniștit, nu vorbește prea mult. Nu e egoist, nu e arogant, este băiat deștept, cu familie
Mirko Ivanovski, atacant CS Tunari

27de selecții a adunat Mirko Ivanovski la echipa națională, având și un gol

4goluri și 3 assist-uri a strâns Ivanovski pentru Dinamo, în 27 de meciuri

Mirko Ivanovski îl știe și pe Zeljko Kopic: „E top, dar nu depinde doar de el salvarea de la retrogradare”

Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic
Mirko Ivanovski / foto: Imago Images

Mirko Ivanovski îl cunoaște și pe antrenorul Zeljko Kopic. L-a avut antrenor și la Slaven Belupo, și la Hajduk Split.

„E un om foarte, foarte bun și un antrenor de top. Știe bine tactica, știe fotbal, a trecut pe la cluburi importante. Nu se pierde cu firea! Cred că va ajuta foarte mult Dinamo.

Salvarea de la retrogradare nu depinde doar de antrenor, ci și de jucători, de conducere, de suporteri, de noroc, de jocul rezultatelor”, a mai declarat atacantul nord-macedonean.

Suporterii minunați ai lui Dinamo merită ca echipa să se salveze de la retrogradare, eu sper din tot sufletul că actuala formație va reuși acest lucru. Apoi, de la anul, să crească, să devină puternică
Mirko Ivanovski, atacant CS Tunari

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Când ajunge Darko Velkovski în cantonamentul lui Dinamo din Turcia

Au bătut palma pentru 350 de milioane de euro » Principalul acționar al lui Dinamo, implicat direct

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  04 Ianuarie 2024, 18:03

„Velkovski a încercat să dea lovitua...Napoli, Lazio, Betis sau Trabzonspor, doar că nu s-a perfectat absolut nicio afacere.” ... Și, de necaz (supărat pe viață fiind), a venit la Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează