Articol de , - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 21:18 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 22:10

Ivaylo Petev, bulgarul despre care GSP a scris în premieră că va prelua banca Universității Craiova, și-a făcut apariția pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCU Craiova, pentru a-i urmări la lucru pe viitorii săi, informează sursele GSP.ro. 

Nu mai e niciun secret, Universitatea are antrenor! Ivaylo Petev urmează să preia echipa în cel mai scurt timp, înțelegerea dintre el și Mihai Rotaru fiind ca instalarea să se producă după meciurile juveților cu UTA, în Cupă, și FCU Craiova.

De ce nu s-a produs mai repede schimbarea de antrenor? Din informațiile site-ului, patronul Mihai Rotaru n-a dorit să bulverseze și mai tare echipa înaintea unor meciuri importante, de care depinde viitorul pe termen scurt al echipei.

Atât s-a putut! Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie. Iar criza rămâne în Oltenia!
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Atât s-a putut! Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie. Iar criza rămâne în Oltenia!

Ivaylo Petev, prezent la Universitatea Craiova - FCU

Tehnicianul de 48 de ani își va lua rolul în primire a doua zi după partida cu rivala FCU. Până atunci, el a decis să urmărească de pe stadion prestația „leilor”. Este, așadar, primul contact al lui Petev cu echipa pe care trebuie s-o scoată din criză.

Toți ochii au fost pe el! Cine a venit pe „Oblemenco” la derby-ul Craiovei
Ivaylo Petev / Foto:Imago

Ivaylo Petev le-a mai pregătit pe Ludogoreț Razgrad (în două mandate: iulie 2010 - iulie 2013 și martie - octombrie 2023), Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah (Arabia Saudită) și Jagiellonia (Polonia).

De asemenea, Ivaylo Petev a fost și selecționerul naționalelor de seniori ale Bulgariei și Bosniei. Pe banca bosniacilor se afla la victoria contra României din Liga Națiunilor, scor 1-0, din iunie 2022. Ivaylo Petev a fost dat afară de Ludogoreț Razgrad pe data de 24 octombrie. Remiza din deplasare cu Arda, scor 0-0, din runda cu numărul 14 a primei ligi bulgare, i-a fost fatală antrenorului.

3 titluride campion a câștigat Ivailo Petev, toate cucerite ca tehnician al lui Ludogoreț. El are 48 de ani și a evoluat, ca jucător, cel mai mult pentru Litex Loveci

VIDEO Emil Săndoi, declarații înaintea derby-ului dintre CSU și FCU Craiova

Citește și alte știri de actualitate:

Derby-ul Olteniei: CSU vs. FCU » Echipele de start + ultimele detalii de la reporterii GSP prezenți pe stadion

Legenda Științei propune un scenariu măreț în ziua derby-ului Craiovei: „Va rămâne o singură echipă, cu o singură galerie”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului