FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB

VIDEO Dioszegi l-a sunat pe Becali înainte de Sepsi - FCSB: „I-am explicat la telefon”

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK

Articol de , , - Publicat luni, 03 aprilie 2023 19:27 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:47

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK, l-a sunat pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB, să-l asigure că echipa lui nu va face jocurile nimănui în play-off.

„Patronul lui Sepsi este un om cuminte, la locul lui. Să mai spun încă ceva: ei nu fac blaturi cu CFR Cluj. Alţii mai «ţaca-paca», dar ei nu fac”, spunea Gigi Becali zilele trecute.

Afirmațiile patronului de la FCSB au ajuns la urechile lui Laszlo Dioszegi, care l-a sunat pe Becali să-l asigure că Sepsi OSK va juca la victorie împotriva tuturor adversarelor din play-off.

Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM
Sepsi - FCSB 1-2
Charalambous a venit cu norocul! FCSB rezistă la Sf. Gheorghe și e marea câștigătoare a etapei din play-off » Lupta la titlu ia foc: clasamentul ACUM

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali înainte de Sepsi - FCSB: „I-am explicat”

Am vorbit cu el personal la telefon și i-am explicat să Sepsi nu va fi vreodată cu o echipă. Suntem cu noi înșine și vrem să câștigăm orice meci, cu CFR, cu FCSB, cu Rapid, pe oricare”, a transmis Dioszegi pentru GSP.ro înaintea meciului direct cu FCSB, programat în această seară.

Referitor la duelul împotriva roș-albaștrilor, Dioszegi a spus:

„Sper că vom face un joc bun. Să învingă care e mai bun!

Nu vrem să fim ciuca bătăilor în play-off, vrem să acumulăm cât mai multe puncte și să câștigăm cât mai multe meciuri. Am încredere în băieți, îmi doresc o victorie, dar și un egal ar fi o performanță”.

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK: „Aș fi mulțumit să prindem play-off-ul și la anul”

Sepsi are ca obiectiv în acest sezon câștigarea Cupei României, unde s-a calificat în faza sferturilor de finală: „Am câștigat-o anul trecut și vrem să repetăm performanța dacă se poate”.

Iar anul viitor speră să repete performanța din acest sezon, adică un loc între primele 6 echipe ale campionatului:

„Știm care ne sunt limitele. Nu avem capacitatea financiară ca să ne putem bate cu granzii. Play-off-ul este deja o performanță, aș fi mulțumit dacă am intra și anul viitor în play-off. Bugetul nostru este undeva între 6,5 și 7 milioane de euro pentru echipa mare”, spune Dioszegi.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce urmărea Mihai Stoica pe tabletă, cu o oră înainte de Sepsi - FCSB + galeria venită de la bucurești, descălțată la intrarea pe stadion

Fază bizară în Mioveni - Chindia » Chivulete a anulat un gol după 5 minute de analiză în camera VAR! Ce a descoperit

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
contrabas3
contrabas3  •  03 Aprilie 2023, 22:12
Postat de esperales pe 03 Aprilie 2023, 21:03

Se pare că pentru altceva a fost acel telefon, nu pentru o discuție prieteneasca, la cum joaca sepsi și la ce greșeli fac e destul de clară situația! Asemenea echipe nu au ce căuta în play-off!

Tu glumești! Sepsi joacă fără nicio reținere! Au dat și gol, doar că a fost anulat pe tru ofsaid. Doar calitățile lui Andrea Compagno și Florinel Coman au făcut diferența. În rest meciul e tare.

contrabas3
contrabas3  •  03 Aprilie 2023, 22:09

Club owners se repectă între ei, fie că e Becali, fie că e Dioszegi - așa și trebuie să fie. Lăsăm galeriile să se certe între ele. —— Până acum, cu 10 minute înainte de final, meciul e foarte bun.

tricicletacuelice
tricicletacuelice  •  03 Aprilie 2023, 21:34
Postat de 81mada pe 03 Aprilie 2023, 19:56

De ce avea nevoie de acest telefon? Oare vedem vreo combinatie mai tarziu?

Corect ! De ce era nevoie de acest telefon ? De ce era nevoie să se ştie de acest telefon ? De ce era nevoie să se divulge conţinutul convorbirii ? Deh, întrebări retorice ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează