FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 2-1

Laurențiu Reghecampf a răbufnit: „Oamenii ăștia se joacă cu destinul nostru”. A fost contrazis imediat din studio

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda #9 din Superliga. Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, antrenorul oltenilor, a acuzat eliminarea lui Juraj Badelj din minutul 60. +7   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda #9 din Superliga. Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, antrenorul oltenilor, a acuzat eliminarea lui Juraj Badelj din minutul 60.

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 23:59 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 00:19

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda #9 din Superliga. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a contestat eliminarea lui Juraj Badelj din minutul 60.

După ce a revăzut faza la monitorul VAR, „centralul” Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Badelj, pentru că a considerat că faultul comis de croat asupra lui Marius Ștefănescu a fost din postura de ultim apărător.

Șumudică, show în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”
TURCIA
Șumudică, show în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”

Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - Sepsi 2-1: „Primim un cartonaș roșu dintr-o joacă”

Primim un cartonaș roșu dintr-o joacă. Oamenii ăștia care stau la VAR se joacă cu destinul unui club, cu destinul unor oameni. Nu mă interesează și nu contează cine a fost în camera VAR. E un contract între doi jucători, apoi... 

Screciu era lângă Badelj. Jucătorul care se spune că a fost faultat nici măcar nu controla mingea. 

Laurențiu Reghecampf a răbufnit: „Oamenii ăștia se joacă cu destinul nostru”. A fost contrazis imediat din studio

Am suferit mult după acel cartonaș roșu, pentru că Sepsi e o echipă bună, care are jucători foarte buni. Mă bucură atitudinea jucătorilor, am avut ocazii și în 10 oameni, asta înseamnă că am fost echipa pe care eu mi-o doresc și pe care vreau să o am la fiecare partidă. 

Am fost mai compacți după eliminare, dar noi jucăm acasă și trebuie să ne creăm ocazii. După cartonașul roșu, a trebuit să ne retragem pentru a nu fi prinși pe contraatac. 

După eliminare am schimbat puțin, aveam altă strategie, voiam să-i dau șanse și lui Koljic, și lui Roguljic, dar am schimbat și ne-am apărat rezultatul. În anumite momente trebuie să improvizezi”, a declarat Reghecampf.

Constantin Zotta: „Decizie regulamentară”

Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, a spus în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1 că decizia lui Feșnic a fost una corectă: „Ștefănescu este împins, deci e un fault evident. Decizia mi se pare regulamentară”.

Laurențiu Reghecampf, despre...

  • victoria cu Sepsi: „Sunt foarte importante cele 3 puncte. Sunt puțin dezamăgit că n-am marcat golul 3, golul 4, când am avut șanse mari să închidem jocul. Avem posesia, primim gol și intrăm în degringoladă apoi”
     
  • Lyes Houri: „Mi l-am dorit foarte mult, știu ce calități are, ce poate să facă, ne trebuia la echipă, mă bucur pentru el că a avut un meci bun”
     
  • cartonașul galben încasat: „Acești băieți (n.r. - se referă la arbitri) sunt foarte ușor de deranjat, se joacă prea ușor cu cartonașele astea, nici nu-ți dai seama când depășești linia. Înțeleg când jignești, dar când spui că a fost fault sau nu.... normal că trebuie să țipi, nu vorbești în șoaptă, suntem pe stadion”

Am pierdut în primele 20 de minute meciul, n-am intrat conectați. Am început meciul cum nu se putea mai rău, cu gol încasat în minutul 1. Din păcate, după ce ei au rămas cu un om mai puțin, nu ne-am mai creat ocazii. 

- Marius Ștefănescu, extremă Sepsi

+3 FOTO

Citește și alte știri din Superligă: 

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”

Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (34)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  17 Septembrie 2023, 18:20

Dar hentul lui Stefanescu, facut in faza faultului, nu l-a vazut nimeni, nu? Uitati-va fratilor cu ochii deschisi...

dandana
dandana  •  17 Septembrie 2023, 15:12

Contrazis de un om care tine cu fcsb? Serios dragilor, chiar atât puteți. Era de un portocaliu și asta spun și eu suporter al Craiovei, dar puteau ca arbitru sa nu strici spectacolul care era. Dar mă rog, sperăm că în viitor când se întâmplă asa și în favoarea Craiovei sa se dea. Am văzut faulturi care nu se dau în favoarea lor sunt semne ca nimeni nu vrea ca, Craiova să reușească. Ne întrebăm de ce pleacă rotaru? Uitați de ce pleacă, politicul și-a vârât adânc nasul în fotbal. Dintr-o dată favorizăm echipele sponsorizate de primari cum ar fi U Cluj sau altele. Trebuie sa înceteze astea, iar arbitri care greșesc în favoarea unei echipe, sa nu mai arbitreze niciodată acea echipă. Frate pe vremuri era greșeală, dar aseară după mine normal era sa nu fie eliminare. Iar Duckadam ar trebui sa știe că Becali l-a umilit și își bat ei joc de el. Dar noi acuma ce am putea sa spunem, sincer am o vârstă, dar ma doare în fund de toți steliști din trecut. Pentru mine prezentul și viitorul contează, dar cu această mentalitate nu putem face nimic bun în viitor

legio.sud
legio.sud  •  17 Septembrie 2023, 13:09
Postat de roman_adrian pe 17 Septembrie 2023, 01:17

Chivulete e fan SEPSI. Va aduc aminte de scandările xenofobe din meciul Sepsi - FCU când a intrerupt meciul. Faultul asupra lui Ștefănescu poate nu a fost nici de galben. De roșu nici nu ar trebui sa vorbim. Acest Chivulete ar trebui sa zboare din arbitraj.

Păi dacă nu era tac-su nici nu era in arbitraj …

Vezi toate comentariile (34)
Comentează