FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 2-0

Laurențiu Reghecampf, resemnare și o promisiune făcută după eșecul cu Farul: „Veți vedea cu FCSB!” + fotbalistul „luat în vizor”

Farul a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul grupării oltene, a fost dezamăgit de atitudinea elevilor lui și avertizează că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat.
Farul a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul grupării oltene, a fost dezamăgit de atitudinea elevilor lui și avertizează că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat.

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 23:49 / Actualizat duminica, 27 august 2023 23:52

Farul a învins-o fără drept de apel pe CSU Craiova, scor 2-0. Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul grupării oltene, a fost dezamăgit de atitudinea elevilor lui și avertizează că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat. 

CS Universitatea Craiova a fost dominată clar în deplasarea de la Ovidiu. Laurențiu Reghecampf cere o schimbare de atitudine înaintea duelului cu FCSB, programat săptămâna viitoare la București. 

Noul transfer al Craiovei, surprins la oficială în timpul meciului cu Farul » A bătut deja palma cu Rotaru
Farul - CSU Craiova 2-0
Noul transfer al Craiovei, surprins la oficială în timpul meciului cu Farul » A bătut deja palma cu Rotaru

Laurențiu Reghecampf, după Farul - Universitatea Craiova 2-0: „Au fost mult peste noi”

În discursul lui, Reghecampf a sugerat că portarul Laurențiu Popescu ar fi putut să apere lovitura liberă din care Louis Munteanu a făcut 2-0.

„Le-am dat foarte mult spațiu, ambele goluri au fost greșeli foarte mari. La al doilea gol, nu am văzut foarte bine, dar se putea face ceva la lovitura liberă. Nu golurile m-au deranjat, cât atitudinea și anumite momente tratate cu superficialitate. Faptul că nu am fost prezenți în duelurile 1 vs 1...

Am discutat anumite detalii înainte de meci, dar nu le-am respectat. Trebuie să discutăm și să analizăm anumite lucruri. Dacă ai un pic de șansă, să marchezi repede, intri în joc. 

Trebuie să fim sinceri, Farul a fost mult peste noi, a avut ocazii mari și în a doua repriză. Iar greșeli mari în apărarea noastră. Echipa va arăta cu siguranță altfel la următorul meci (n.r. în deplasare cu FCSB). Mă gândesc acum la ce avem de făcut în continuare. 

Nu se uită această înfrângere, e dureroasă. E dureros modul în care am pierdut. Avem calitate, avem jucători cu experiență, ar trebui să avem altă atitudine. Sunt optimist sută la sută, vom schimba aceste lucruri”, a spus Laurențiu Reghecampf la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

VIDEO CU GOLUL. Louis Munteanu, execuție perfectă din lovitură liberă în minutul 35

Citește și alte știri din Superligă: 

Marius Șumudică a spus totul de la tratativele cu Mititelu: „Stai, bă, băiatule! Am rămas perplex!” » Patronul FCU i-a răspuns dur: „Budescu te-a făcut antrenor!”

Vali Gheorghe și-a găsit echipă în Superligă » Poate veni în locul atacantului plecat la negocieri în Arabia Saudită

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (33)
luigi_nb
luigi_nb  •  29 August 2023, 00:45

Succes in rescrierea istoriei

luigi_nb
luigi_nb  •  29 August 2023, 00:43

Asa e cand esti dimanovist, vezi blaturi peste tot.

tictictic
tictictic  •  28 August 2023, 19:26
Postat de befree pe 28 August 2023, 18:17

Si te miri de ce te injura lumea... Pentru ca esti definitia prostului fudul, de aia.

Iarta-ma, insa in decursul vietii mele, m-au injurat doar prostii. Tocmai pentru ca, exact ca si tine, n-au fost in stare sa-mi dea replici pertinente la ideiile si gandurile pe care mi le-am expus public. Asa ca au ales sa ma injure; pentru asa ceva nu-ti trebuie nici inteligenta, nici scoala si nici spirit... ci doar ceea ce vezi tu insuti cand te privesti zilnic in oglinda...:)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează