FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

Primul impresar care îi răspunde public lui Adrian Mititelu jr.: „Stai acasă, băiatule, dacă nu ai bani!”

Laurette Nogo i-a răspuns lui Adrian Mititelu jr. +11   FOTO
Laurette Nogo i-a răspuns lui Adrian Mititelu jr.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 13:38 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 14:14

Adrian Mititelu jr., finanțatorul lui FCU Craiova 1948, a lansat ieri un atac dur la adresa impresarilor, pe care îi arată cu degetul din cauza comisioanelor exagerate pe care aceștia i le-ar fi cerut la transferuri. Azi a venit și prima replică pentru patronul oltean. 

Laurette Nogo, agentul care i-a adus în România, printre alții, pe Patrick Ekeng sau Jordan Mustoe, i-a oferit un răspuns acid lui Mititelu junior.

„Măi băiatule, revino tu cu picioarele pe pământ! Vrei jucători? Nu te plânge că au impresari. Nu o să primești jucători buni fără impresar. Nu ai bani, stai acasă și privește fotbalul, nu încerca să devii Becali”, a scris Laurette Nogo pe contul său de Faceboook.

Adrian Mititelu jr.: „Impresarii vor mai mulți bani decât jucătorii”

Adrian Mititelu junior, conducătorul lui FCU Craiova, s-a plâns de interacțiunea cu impresarii din acest mercato.

„Impresarii sunt marea noastră problemă. Am înlemnit, de exemplu, la Liga 2 când impresari au luat primă de promovare, iar jucătorii nu! Vor comisioane de 10, 20, 30 de mii de euro. Impresarii vor mai mulți bani decât jucătorii! Nu e normal. Jucătorii trebuie să-și dea seama că acești impresari îi mănâncă. 

Am luat 8 jucători până acum, nu e ușor să aduci atât de mulți fotbaliști în două luni. Cu jucătorii buni trebuie să negociezi”, a declarat Mititelu Jr. la „Digi Sport Special”.

+7 FOTO

Bursa transferurilor la FCU Craiova

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten),  Hugo Vieira (liber)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber)

VIDEO Mititelu jr., despre cum a crescut în fotbal și ce patroni și președinți de club apreciază: „Era cotă 2 milioane să se întâmple așa ceva”

Citește și alte știri despre FCU Craiova 1948:

Adrian Mititelu Jr., șocat în mercato: „Am înlemnit! Îi mănâncă pe jucători”

Mititelu nu a fost impresionat de CV-ul lui: a plecat de la FCU Craiova!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (46)
melcul_furios
melcul_furios  •  13 Iulie 2021, 16:23
Postat de potec pe 13 Iulie 2021, 15:29

Avion nici nu conteaza cine e. Ce a spus gresit? Ai puterea sa analizezi corect macar o data in viata? Nu ai bani nu vezi jucatori buni nicaieri in lumea asta. Nu vrei sa dai bani la impresari creaza o academie puternica si promoveaza de acolo. Nu zicea puscas ca o sa fie o abundenta de jucatori liberi, unde sunt? Vezi ce seamana puscas cu tine avion?, doar gargara si galagie , posibil sa fi chiar puscas .

Nu inseamna ca Mititelu nu are dreptate, impresarii cer sume aberante de bani fara sa faca nimic si uneori distrug jucatorii pentru bani. Hai sa fim seriosi, daca un jucator are de ales intre 3 echipe sa spunem, impresarul o sa il trimita acolo unde e comisionul mai mare, nu unde e mai bine pt jucator. Gen Budescu in liga a doua in China si o groaza de romani la rusi, nu prin Europa.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Iulie 2021, 17:40

Neica, se pare ca noi confundam impresarii cu samsarii. Ori ei se cred ba samsari, ba impresari. Impresarul are contract cu jucatorul, fata de care se angajeaza sa-l promoveze in schimbul unui comision. Comisionul i-l da jucatorul, conform contractului dintre ei. Impresarul nu-i poate cere lui Mititelu o suma de bani pentru a-l pune in relatie cu jucatorul. Cred ca este o fapta care se sanctoneaza, in orice caz, jucatorul il poate da in judecata pentru comportament neloaial. La fel, jucatorul nu poate cere, o suma pentru el, o suma pentru impresar, pentru ca si asta se sanctioneaza. Dar jucatorul poate sa ceara bani la semnatura, prima de instalare, salariu lunar, prime de gol, etc. Din toti banii astia, el poate sa-i dea impresarului cat vrea sau cat prevede contractul dintre ei. Clubul nu trebuie sa stie unde se duce fecare ban in parte, el ia cunostiinta de pretentiile jucatorului si daca e de acord, i le satisface. Daca clubul crede ca suma e prea mare, fata de prestatia jucatorului, refuza, si atunci si jucatorul, si impresarul raman cu degetul in gura.

iulian_ene
iulian_ene  •  13 Iulie 2021, 14:48

Zicere de absolventa de facultatea de manele, un fel de "daca nu marci banu' insemneaza ca n-ai valoare, sarakule". Si o slinoasa gudurare pe langa nea Jiji cu ocazia asta.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează