FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Leo Grozavu, nemulțumit de unele deciziii ale Ligii Profesioniste: "Am fost de multe ori dezavantajați"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 10:17

Tehnicianul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, s-a plâns de faptul că meciul pe care echipa sa îl va disputa contra lui Gaz Metan Mediaș pe teren propriu a fost programat de la ora 13:30.

În conferința de presă susținută înaintea partidei de duminică, Grozavu a acuzat că nu este prima oară când echipa sa este dezavantajată de programarea meciurilor.

"Suntem obişnuiţi. Pe parcursul campionatului am fost de multe ori dezavantajaţi, nu ştiu dacă a fost cu intenţie. Asta este. Şi ora de disputare, şi zilele de disputare. Nici nu putem să avem noi prea mari pretenţii. Suntem aşa la coadă.

Când suntem programaţi să jucăm, vom juca. Că de 13:30, că e 20:30, că e luni, că vineri. Nu am avut şi noi şansă să fim programaţi mai bine. Sunt mici detalii care în anumite momente pot face diferenţa", a spus tehnicianul, citat de fcbotosani.ro.

  • Meciul FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, de la ora 13:30 și poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează