FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC BOTOȘANI 2-1

Leo Grozavu, nervos după înfrângerea în fața Concordiei Chiajna: "Arbitrilor le e frică să ne dea penalty. E prea mult" » Ce spune de viitorul său la Botoșani: "Mai e mult până în sezonul viitor, să nu murim până atunci"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 22:32

Leo Grozavu, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Sebastian Colțescu, care a refuzat două penalty-uri clare echipei sale în partida pierdută în fața Concordiei Chiajna, scor 1-2. 

"Ne-am obișnuit să avem penalty-uri neacordate. E prea mult. Ce pot să mai spun, mai are rost să discutăm? Am avut 3 penalty-uri nedate și la Mediaș, parcă arbitrilor le e frică să acorde penalty-uri pentru noi.  Asta este, mergem înainte. 

Ne așteptăm la orice în ultima etapă, îmi pare rău că băieții sunt deja în vacantă, această atitudine păguboasă a lor ne costă acum. 

E greu să rămân la Botoșani, vom vedea ce va fi în sezonul viitor, important e să nu murim până atunci", a spus Leo Grozavu, la TV Dolce Sport. 

Programul ultimei etape din play-out (3/4 iunie)
Gaz Metan - ACS Poli Timișoara
FC Botoșani - Pandurii Târgu Jiu
FC Voluntari - Concordia Chiajna

Citește și Final incendiar de sezon » Concordia întoarce miraculos soarta meciului cu FC Botoșani, iar ultima retrogradată se află în ultima etapă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  30 Mai 2017, 10:17

Inca o izbinda a sistemului ticaloshit, impotriva fotbalului romanesc. Scadentza se va plati in cupele europene. Si in meciurile Natzionalei. Din gresheala in gresheala, spre victoria finala! Numai FIFA si UEFA ne pot ajuta, sa eradicam mizeria din fotbalul romanesc. Excluderea din Europa!

lionforever
lionforever  •  30 Mai 2017, 00:00

Ascunde și el blatul cu așa zisa nervozitate arunca vina pe arbitraj puțin scandal , chesti socoteli , dar felul în care a jucat schimbările arata clar a blat .

166519390404871
Cristian Gherasim  •  29 Mai 2017, 23:20

Cand vezi ce penalty s-a dat la Dinamo -Steaua in prelungiri sau la Viitorul -CFR la 0-0 si cand te uiti la Chiajna -Botosani si vezi ca nu se acorda 2 penalty-uri care se vedeau si de pe luna te ia cu dureri de cap.Cat despre Leo Grozavu sa fim linistiti ramane suta la suta.Daca va indrazni sa spuna ca pleaca vor iesi 2-3 din conducere si-l vor lamuri lacrimand sa ramana.Si bineinteles ,el pentru binele nostru va ramane.Si daca Doamne -ajuta mai intra 2-3 echipe cu puncte penalizare jucam si-n 2018 in Liga 1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează