FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI

Leo Grozavu le prezintă scuze: „Nu mi-am propus să-i jignesc prin acea declarație”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 15:40 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 17:50

Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a prezentat astăzi scuze, într-o conferință de presă, pentru declarațiile date la finalul meciului cu FC Voluntari (0-0), disputat sâmbăta trecută. Tehnicianul îi certase pe suporterii care i-au cerut demisia, spunând că nu înțelege de ce au pretenții de vreme ce Iașiul s-a bătut mereu la retrogradare.

„În niciun caz nu mi-am propus să jignesc sau să deranjez pe cineva. Dacă am făcut-o, nu sunt atât de orgolios încât să nu-mi cer scuze. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva! 

Adrian Mititelu a răbufnit la miezul nopții: „Olguța mi-a cerut să vin la ea în birou. Nu știam că o să fie și el acolo”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a răbufnit la miezul nopții: „Olguța mi-a cerut să vin la ea în birou. Nu știam că o să fie și el acolo”

Cu toții suntem oameni, mai putem și greși. Nu am dat acele declarații pentru a leza pe cineva. Dacă așa s-a considerat, îmi cer scuze! Nu am vrut să deranjez sau să ironizez. 

Când rezultatul nu iese, se interpretează orice vorbă, orice declarație”, a spus, astăzi, Grozavu în conferința dinaintea partidei cu Petrolul, programată vineri, de la ora 17:00, la Ploiești. 

Grozavu, scuze publice, după ce îi ironizase pe suporterii lui Poli Iași: „Nu-mi aduc aminte să fi văzut meciuri de Liga Campionilor aici”

După remiza cu Voluntari din etapa trecută, 0-0, antrenorul lui Poli Iași a avut un schimb de replici cu suporterii care i-au cerut demisia, apoi a răbufnit în conferință: 

„Lumea are pretenții să jucăm frumos, au fost momente când am jucat și frumos. Căutați-i pe alții cu jocul frumos, noi vom încerca să fim mai pragmatici. Să joci în ianuarie sau februarie în România, din punctul meu de vedere nu e fotbal, e o luptă surdă. 

Ăștia suntem la momentul ăsta, trebuie să mergem înainte și vom vedea. Nu știu dacă este normal, dar suporterii sunt supărați, ne dorim să facem mai mult, câteodată ne iese, câteodată nu. Nu îmi aduc aminte să fi văzut la Iași meciuri de Liga Campionilor.

Trebuie să fie mai răbdători, pe alte stadioane suporterii își încurajează echipa. Noi suntem cei mai nemulțumiți, dar nu putem să dăm de fiecare dată ce își dorește unul sau altul.

E un joc de fotbal în care joacă două echipe. Una câștigă, cealaltă pierde. Azi s-a terminat la egalitate, mai sunt etape, apoi totul se va decide la play-out, atunci va fi adevăratul campionat”, a spus Leo Grozavu. 

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri din Superliga: 

Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer
OFERTĂ
Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer
Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”
DINAMO
Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Gogoolica
Gogoolica  •  15 Februarie 2024, 13:48

Sper că primarul va sista finanțarea T'r .a n.t.o.r.i.l o r. să meargă la muncă cinstită nu să trăiască pe spionarea pensionarilor contribuabili

Gogoolica
Gogoolica  •  15 Februarie 2024, 13:38

Cea mai acceptată scuză ar fi să pleci de bună voie și să te lași de meseria asta nu e pentru tine

sorine
sorine  •  14 Februarie 2024, 18:43

Mai Leone,sunt prosti aia de te angajeaza! Ca om esti ultima banana din ladita,acum te rezumi numai la injuraturi,dar dupa cât imi aduc aminte,acum câti-va Ani ti-ai luat jucatorii la palme. In orice tara civilizata nu mai intrai pe nici un Stadion toata viata,iar antrenor poate ai fi antrenat oile pe câmp,dar cum am spus prosti sunt aia de te angajeaza. Ca antrenor *** si ca om esti un ***. Ma mir ca nu s-au strâns vre-o câtiva,ca sa iti dea o lectie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează