FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI 3-1

POLI IAȘI - SEPSI 3-1. Leo Grozavu și-a criticat dur elevii: „Gafe de începători!” » Ce a spus Rednic

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2020 16:23 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 16:52

Poli Iași a învins-o pe Sepsi, 3-1, într-un meci din etapa 8-a din play-out și s-a îndepărtat, pentru moment, de locurile retrogradabile.

După a doua victorie în trei meciuri, Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, și-a felicitat jucătorii și a subliniat importanța celor trei puncte câștigate. 

VIDEO. Mircea Rednic: „Din februarie, jucătorii mei nu au mai luat niciun salariu!

„E prima victorie împotriva lui Sepsi de când e în Liga 1! E o victorie muncită, meritată. Am înscris, am avut situații, ne-am apărat foarte bine. Pe contraatac i-am surprins și am reușit să înscriem. Un meci foarte bun făcut de Kevin (n.r. Luckassen).Contează când ai un atacant care se bate, ține de minge și creează spații.

Dacă aveam echipa completă sau aveam pauză mai mare ca să pot să folosesc măcar 90% din titulari, altul era rezultatul de la Sepsi, din Cupa României. Dar asta este, n-ați mai auzit de remontada moldovenească?”, a declarat Mircea Rednic după meci.

 Am obţinut cele 3 puncte, asta este cel mai important şi sunt fericit. Astăzi, norocul a fost de partea noastră, am avut multe ocazii. Cred că am fost echipa mai bună şi am meritat să câştigăm. Mă simt liber, dar cel mai important este că sunt fericit că echipa a câştigat iar 
Kevin Luckassen

Leo Grozavu: „Am făcut cadou două goluri” 

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, și-a criticat elevii pentru gafele făcute la golurile moldovenilor.

N-am ce concluzii să trag după ce facem cadou două goluri. Cadouri imense și greșeli de începători! Cum să-ți dai autogol când nu e nimeni lângă tine? Normal că am emoții. Viitorul e singura care poate sta liniștită”, a declarat Leo Grozavu.

VIDEO. Leo Grozavu: „N-am ce concluzii să trag”

Clasamentul din play-out

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Stan și Bran ar fi invidioși! Moldovenii se impun după două erori de cascadorii râsului ale oaspeților » Clasamentul actualizat

Prevede dezastrul pentru FCSB: „Echipa lui Becali a ajuns rău: fără stadion, fără numele Steaua, fără palmares! Va ajunge mai rău ca Dinamo”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
924258264290853
Dobrean Sabin  •  06 Iulie 2020, 09:15

Asta ori e prost ,ori se face ca nu stie .Si prost sigur nu e.

115486966066476
Edi Girnita  •  05 Iulie 2020, 17:11

Strambule, acum nu mai acuzi pe nimeni că ai câștigat foarte suspect? Pai,nu, că ai de recuperat bani, iar daca pica Iașul, mai vezi ciuciu, sa nu zic altceva! Când îți iese,îți fata vaca,când nu,ți-a murit vițelul! Sa nu mai îndrăznești să faci aluzii de alte echipe că ești și tu ești la fel de ... știi tu ce! Rușine!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează