FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Leo Grozavu speră să fie iertat și să stea pe bancă cu Dinamo: „Multă ranchiună, multă aroganță”

Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul de la Poli Iași, nu este de acord cu noua regulă impusă de FRF.
Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul de la Poli Iași, nu este de acord cu noua regulă impusă de FRF.

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 15:10 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:39

Eliminat marți, la pauza meciului cu FC U 1948 Craiova, antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, speră să nu fie suspendat vineri și să poată să-și conducă echipa de pe banca tehnică la duelul de vineri, cu Dinamo București, din etapa a 29-a.

„Trag speranțe până în ultima clipă” a spus tehnicianul, care și-a motivat afirmația:

„Nu am făcut absolut nimic. Și cu galbenul eram nemulțumit! Nu am protestat, nu am fost vehement, nu am avut gesturi sau expresii care să deranjeze. Am crezut că o discuție amicală poate fi transformată într-un dialog. Din păcate, s-a dovedit că există multă ranchiună, multă aroganță, lucruri care s-au repercutat asupra mea”.

La loc comanda! Vești bune pentru Dinamo înaintea duelului cu Poli Iași » Ce jucători revin după accidentări
DINAMO
La loc comanda! Vești bune pentru Dinamo înaintea duelului cu Poli Iași » Ce jucători revin după accidentări

Poli Iași - Dinamo e arbitrat de Vidican, la fel ca-n tur

Tehnicianul speră să nu fie probleme de arbitraj și în duelul de mâine, care va începe la ora 20:00:

„În ultima perioadă am fost mult dezavantajați, e nevoie de un arbitraj echidistant. Au fost greșeli de arbitraj care au influențat clasamentul și parcursul unor echipe în acest campionat. Îmi doresc să avem o brigadă care să împartă dreptatea în mod egal. Ne dorim ca câștigătoarea să fie decisă pe teren.

Nu vreau să facem eforturi împotriva mai multor oameni pe teren. La astfel de jocuri, actorii principali trebuie să fie jucătorii. Ne dorim ca arbitrul să fie la fel de echidistant ca în tur, când a fost o partidă fără probleme”.

Leo Grozavu despre Dinamo: „Nu face cine știe ce lucruri speciale”

Șeful băncii tehnice ieșene a lăudat echipa oaspete: „Dinamo e o echipă schimbată. Liga a II-a a fost într-un fel. În vara trecută și, mai ales în iarnă, au achiziționat jucători cu un alt nivel, mai buni calitativ, cu experiență mai mare.

Totuși, nu facem cine știe ce lucruri speciale. Dar, datorită faptului că Dinamo a arătat multe lucruri bune în ultima perioadă și a reușit să mai micșoreze distanța între ei și celelalte echipe, va trebui să fim foarte bine pregătiți și fizic, și mental, nu mai vorbesc sportiv” a punctat Grozavu, care a taxat însă, voalat, trupa dinamovistă:

„Înjumătațirea punctelor nu e în regulă. Sunt echipe care nu fac nimic în prima parte, apoi, în pauză, aruncă cu sume care nu ar trebui să fie suportate de un club din România. Nu mai vorbesc dacă acel club e în insolvență”.

Aproape toate problemele de lot au fost rezolvate la Poli Iași

Poli are motive de bucurie legate de starea lotului. Menajați contra FC U 1948, Alin Roman și Sergiu Buș vor juca vineri, la fel ca Shayon Harrison, care a depășit răceala ce-l scosese din calcul în Oltenia. În plus, accidentarea lui Ionuț Ailenei la duelul din Bănie nu a fost serioasă, portarul având șanse mari să apere vineri. Drept urmare, Silviu Lung, care e recuperat, ar putea fi menajat, pentru a reintra la Galați, în ultima rundă a sezonului regulat.

Astfel, singurul accidentat cert la Poli a rămas Rareș Ispas. Gazdele nu vor conta nici pe Bordeianu, suspendat o etapă după eliminarea de la Craiova.

VIDEO. Match Preview Poli Iași - Dinamo » Etapa 29 din Superliga

Citește și:

Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”

La loc comanda! Vești bune pentru Dinamo înaintea duelului cu Poli Iași » Ce jucători revin după accidentări

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Hund
Hund  •  29 Februarie 2024, 16:11

Eu zic nici punctele obținute de Iași să nu fie înjumătățite)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close