FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

Mesajul lui Leo Strizu după ce Farul a devenit campioana Superligii: „Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis”

Mihai Pintilii și Leo Strizu +38   FOTO
Mihai Pintilii și Leo Strizu

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 10:23 / Actualizat luni, 22 mai 2023 10:57

După ce FCSB a fost învinsă de Farul cu scorul de 2-3, ratând și de această dată șansa să cucerească titlul de campioană, Leonard Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor, a avut un mesaj de laudă la adresa trupei lui Gheorghe Hagi (58 de ani). 

Fostul tehnician al roș-albaștrilor a vorbit la superlativ despre munca pe care Gică Hagi o depune la trupa dobrogeană, enumerând ingredientele din spatele succesului Farului Constanța din acest sezon. 

„Mă gândeam la meciul de la Middlesbrough” » Concluzia după Farul - FCSB: „Fotbalul a fost premiat”
Farul - FCSB 3-2
„Mă gândeam la meciul de la Middlesbrough” » Concluzia după Farul - FCSB: „Fotbalul a fost premiat”

Leo Strizu, mesaj după ce Farul a învins-o pe FCSB și a devenit campioană în Superliga: „Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis”

„Hagi şi lecţia lui despre educaţie. Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate.

Se selectează merituos. Şi se fomează continuu. Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. 

Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club”, a scris Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, pe contul personal de Facebook. 

Și Gabi Balint a transmis un mesaj după ce FCSB a pierdut încă o dată titlul în Superliga 

Nici Gabi Balint (60 de ani), fostul mare atacant al Stelei, nu a ratat ocazia de a-i „înțepa” pe cei de la FCSB, în special pe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

„Așa a vrut Dumnezeu...”, a scris Gabi Balint pe contul personal de Facebook, cu trimitere la discursul invocat cel mai des de patronul FCSB.

VIDEO. Farul - FCSB 3-2 / Jucătorii celor de la FCSB, dărâmați după un nou sezon ratat

Citește și: 

Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime

DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  22 Mai 2023, 16:11

Baiat bun, Leo. Ar fi meritat mai mult respect. O vacanta la un hotel all inclusive in Antalya. Fcsb ar fi fost pe plus oricum fata de varianta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  22 Mai 2023, 12:22
Postat de magic4ever pe 22 Mai 2023, 11:47

S-a facut dreptate si penntru Leo Strizu pentru umilita traita la Fcsb din cauza lui MM Stoica si Becali...s-a facut dreptate,Farul campioana!

Asteptam sa se facă dreptate și pentru Dica!

magic4ever
magic4ever  •  22 Mai 2023, 11:47

S-a facut dreptate si penntru Leo Strizu pentru umilita traita la Fcsb din cauza lui MM Stoica si Becali...s-a facut dreptate,Farul campioana!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează