FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Fostul antrenor de la FCSB e sigur că Elias Charalambous e doar de „decor”: „Pintilii decide tot la echipă”

Elias Charalambous și Mihai Pintilii
Elias Charalambous și Mihai Pintilii

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 13:44 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 14:39

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al celor de la FCSB, a spus, în direct la GSP Live, că, în opinia lui, Mihai Pintilii este cel care decide totul la echipă, nu Elias Charalambous, noul tehnician al roș-albaștrilor. 

CCA, verdicte pentru cartonașele roșii din Rapid - FCSB. Cum a judecat Vassaras faulturile lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore
ARBITRAJ
CCA, verdicte pentru cartonașele roșii din Rapid - FCSB. Cum a judecat Vassaras faulturile lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore

Leo Strizu, despre situația de la FCSB: „Pintilii decide tot”

„La ora actuală nu văd nicio schimbare la FCSB. Ce schimbare să văd? Poate că antrenorul care a venit, acum depinde și pe ce filieră a venit, face mai mult sau mai puțin, dar știți că eu sunt corect. Pintilii decide tot. 

Adică ei vorbesc, se consultă, dar tot Pintilii decide. Acum eu nu știu ce discuții au avut, care este rolul lui Elias, dar Pintilii decide, nici nu se pune problema. El (n.r. - Elias Charalambous) a venit cu gânduri curate. Își dorește sau și-a dorit să antreneze”, a declarat Leo Strizu, la GSP Live. 

Mihai Stoica: „Elias Charalambous va decide totul!”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, spunea, imediat după venirea lui Elias Charalambous , că cipriotul va fi cel care va decide totul la echipă. 

„Mai sunt 9 meciuri (n.r.- între timp au mai rămas 5 partide), avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte. Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii... Asta e altceva! 

Elias va decide schimbările! Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a punctat managerul roș-albaștrilor.

Citește și: 

Vrea să măture FCSB! Universitatea Craiova are o țintă majoră în final de sezon

Se pregătește debarcarea lui Nicolo Napoli? Conducerea îi impută ratarea obiectivelor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Dobermannul
Dobermannul  •  27 Aprilie 2023, 14:37

Vezi ce grijulie e gazeta sa-i bage strambe lui Becali?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează