Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 13:47 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 14:04

Autorul golului care ar fi putut aduce un punct Chindiei în duelul cu FCSB, terminat 2-3, stoperul Andrei Pițian a făcut noapte albă, revăzând fazele meciului: „Eu zic că golul meu a fost valabil!"

În ultimul minut al prelungirilor meciului FCSB - Chindia (3-2), stoperul Andrei Pițian reușea să egaleze, cu un „călcâi" de efect, în urma centrării lui Cantave. 

Reușita sa a fost însă anulată de semnalizarea asistentului Ferencz Tunyogi. Ieri, la DigiSport, Ion Crăciunescu spunea însă că „mie nu mi se pare ofsaid. Jucătorul în plan apropiat, Tănase, e chiar pe linia lui șase metri, iar cel în tricou închis, Pițian, care înscrie, e pe linie cu el. Mâna nu se ia în calcul la ofsaid. Știți cine nu este așezat cum trebuie? Asistentul. Este mai în afară. Poate vede altceva din unghiul ăla, e greșeala lui". 

Becali Pro » Ce mutare decisivă a făcut patronul FCSB în meciul contra Chindiei
FCSB
Becali Pro » Ce mutare decisivă a făcut patronul FCSB în meciul contra Chindiei

Ieri, Andrei Pițian era încă extrem de afectat de anularea golului său, dar mai ales fiindcă echipa sa a pierdut, după ce la pauză conducea cu 2-0.

Andrei Pițian, după Chindia – FCSB: „Am revăzut fazele de zeci de ori, nu puteam să adorm"

Stoperul de 26 de ani, revenit de curând la Chindia, după un transfer nereușit la FC Argeș, a mărturisit că „încă nu pot să înțeleg cum am pierdut acest meci! Am ajuns acasă la miezul nopții, dar n-am putut să adorm decât spre 4 dimineața. Am revăzut fazele de zeci de ori. 

Apoi mi se tot derulau în cap. La pauză eram așa de montați, simțeam că dacă jucăm și două zile nu au cum să ne dea gol. Nu avuseseră nicio ocazie în prima repriză. Apoi, nu-mi explic ce s-a întâmplat, de unde acel blocaj. La final, ne uitam unii la alții la vestiare și nu înțelegea nimeni nimic. E unul dintre cele mai grele momente din carieră. Nu-mi mai amintesc să fi trăit vreodată așa ceva. Păcat, aveam o ocazie atât de mare... ". 

„Am tras lozul cu «Mai încearcă o dată»”

Referindu-se la golul său, Pițian a adăugat: „Eu zic că n-a fost ofsaid, dar poate sunt subiectiv. Am dat cu călcâiul fiindcă așa mi-a venit, nu aveam cum să mă întorc spre poartă. Dar ce mai contează?! 

Băgați odată VAR-ul ăla! Să nu mai ajungem aici, să nu mai fim la mâna erorilor de arbitraj! Să nu se mai modifice ierarhii din cauza asta! Și eu, și Chindia am tras lozul ăla cu «Mai încearcă o dată!». Dar trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, fiindcă ne așteaptă un play-out foarte dificil". 

E cu atât mai frustrant când aud că și domnul Crăciunescu s-a exprimat că golul meu a fost valabil. Dar acum ce mai contează?! Avem nevoie de VAR. Chindia e una dintre echipele care au avut cel mai mult de suferit, în ultimele două sezoane, din cauza greșelilor de arbitraj 
- Andrei Pițian, fundaș central Chindia

VIDEO Bogdan Andone are încredere în FCSB: „Jucătorii sunt foarte bine pregătiți, cred că pot câștiga titlul”

Citește și: 

El este „Schillaci” de la FCSB » Valentin Gheorghe, letal din postura de rezervă

EXCLUSIV Caracatița pentru titlu are tot mai multe tentacule! Cum încearcă FCSB și CFR Cluj să câștige cât mai multă influență

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”