FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo câștigă la limită al doilea amical din Slovenia » Cîrjan și Caragea, decisivi pentru „câini”, din nou cu execuții de la distanță!

Cătălin Cîrjan a înscris din nou pentru „câini” / Sursă foto: Facebook@ Dinamo Bucurști
Cătălin Cîrjan a înscris din nou pentru „câini” / Sursă foto: Facebook@ Dinamo Bucurști

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 20:23 / Actualizat sambata, 06 iulie 2024 11:12

Dinamo a obținut cea de-a doua victorie din tot atâtea meciuri în cadrul cantonamentului din Slovenia, „câinii” impunându-se în fața celor de la Slovenska Bistrica, o divizionară secundă slovenă, scor 2-1. Adrian Caragea și Cătălin Cîrjan au punctat pentru „câini”, ambii prin execuții de la distanță.

Roș-albii rămân neînvinși în amicalele disputate în această vară. La aproape o săptămână de la precedentul test de verificare din Slovenia, câștigat spectaculos în fața celor de la Domzale, 4-3, Dinamo a revenit pe teren pentru duelul cu Slovenska Bistrica, într-un meci în care Kopic a aliniat o formulă plină de rezerve.

Dinamo câștigă la limită al doilea amical din Slovenia, dar fără să impresioneze

Cu nou-veniții Pașcalău, Rotund, Licsandru și Caragea pe teren din primul minut, plus tânărul Roșca între buturi, dinamoviștii au controlat ostilitățile, dar fără să apară amenințător la poarta slovenilor.

Echilibrul s-a rupt abia spre finalul primei reprize, când atacantul Adrian Caragea a punctat superb, un șut în vinclu din afara careului aplaudat la scenă deschisă de oamenii de pe banca roș-albilor.

Într-un joc încâlcit, departe de ritmul din precedentul meci amical, „câinii” n-au avut o evoluție convingătoare nici la reluare. S-au apropiat rar de spațiul porții adverse, dominând steril un adversar net inferior. Divizionara secundă slovenă a egalat în minutul 72, la capătul unei faze-șnur care a prins pe picior greșit apărarea dinamovistă.

Cîrjan, specialitatea casei

Salvarea a venit din bocancul lui Cătălin Cîrjan, trimis pe teren de Kopic în partea a doua. Iar noul „decar” al lui Dinamo a intrat pe teren cu poftă de joc, reușind să-și readucă echipa în avantaj la doar câteva minute după ce slovenii restabiliseră egalitatea.

Fotbalistul venit de la rivala Rapid tinde să se specializeze în execuții de la distanță. Dacă în meciul anterior a trimis la „păianjen”, acum a punctat printr-un șut sănătos la firul ierbii, cel care a și stabilit scorul final.

Sâmbătă, de la 18:30, bucureștenii vor disputa ultimul test de verificare, cel mai puternic de până acum, împotriva celor de la Kryvbas, locul 3 în ultima ediție din Ucraina.

FINAL » Dinamo - Slovenska Bistrica 2-1

  • Au marcat pentru Dinamo: Adrian Caragea '41, Cătălin Cîrjan '76
  • FINAL de meci! „Câinii” se impun în amicalul cu Slovenska Bistrica, 2-1, goluri Caragea și Cîrjan.
  • Min. 76: GOOL Dinamo! Bucureștenii revin din nou în avantaj, tot printr-un șut de la distanță, execuții devenite specialitatea casei pe durata cantonamentului. Cîrjan, „decarul” care punctase spectaculos și în fața lui Domzale, prinde un șut sănătos, la firul ierbii, iar Dinamo se află din nou la conducere.
  • Min. 73: GOL Slovenska Bistrica! Roș-albii fac o repriză secundă modestă, iar insistențele slovenilor dau roade. Fază-șnur a divizionarei secunde din Slovenia, iar „câinii” sunt nevoiți să scoată mingea din plasă.
  • Min. 62: Partida e întreruptă pentru o scurtă pauză de hidratare.
  • Min. 52: E rândul slovenilor să fie periculoși, dar defensiva lui Dinamo rezistă.
  • Min. 49: Florescu livrează o centrare periculoasă, goalkeeperul slovenilor intervine la timp și îndepărtează pericolul.
  • Min. 46: A început partea secundă.
  • Pauză în Slovenia, Dinamo se află în avantaj, 1-0, după golul reușit de Adrian Caragea.
  • Min. 41: GOOL Dinamo! „Câinii” deschid scorul cu puțin timp înainte de pauză, grație superexecuției lui Caragea, care a înscris printr-un șut splendid de la marginea careului de „16”. Șutul acestuia s-a dus în vinclu!
  • Min. 30: Elevii lui Kopic beneficiază de o lovitură liberă periculoasă, dar nu reușesc nici de data aceasta să pună cu adevărat în pericol poarta formației slovene.
  • Min. 20: Prima ocazie importantă a lui Dinamo: Raul Rotund reușește o incursiune în flancul stâng, îi pasează lui Caragea, dar atacantul finalizează modest, pe direcția portarului.
  • Min. 10: Egalitatea persistă după primele 10 minute, roș-albii nu reușesc să „străpungă” barajul defensiv al slovenilor.
  • Min. 3: „Câinii” sunt mai activi în primele minute, dar fără să amenințe periculos poarta slovenilor.
  • Min. 1: A început partida! Dinamoviștii evoluează în echipament alb.

Echipa de start a lui Dinamo: Roșca - Bordușanu, Patriche, Pașcalău, Amzar - A. Irimia, Raul Rotund, Licsandru - Caragea, Abdallah Hakim, Florescu

VIDEO Andrei Nicolescu declarații despre țintarul Ligii 1, regula U21, transferuri și stadionul pe care va juca Dinamo în sezonul următor: „Credem într-un proiect pe termen mediu-lung”

Citește și:

Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Altele
Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Superliga
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Mutare neașteptată pe axa FCSB - Farul » Fotbalistul campioanei a luat decizia după criticile lui Gigi Becali
Superliga
Mutare neașteptată pe axa FCSB - Farul » Fotbalistul campioanei a luat decizia după criticile lui Gigi Becali

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (10)
CN72
CN72  •  06 Iulie 2024, 04:05

Slab meci facut de tinerii nostri, dar trebuie tinut cont ca atunci cand ai doar tineri/rezerve pe teren, e greu sa iasa cineva in evidenta. Tinerii se exprima bine atunci cand bagi cate 1-2 intr-un meci, restul fiind titularii de drept. Adica una e sa joaca Caragea sau Cirjan in echipa de baza, si alta e sa joace alaturi de Rotund, Licsandru, Bordusan etc. Eu zic ca tinerii arata bine, iar 3-4 dintre ei pot face treptat pasul in echipa de baza anul asta. Problema uriasa acum e lipsa unui atacant. Selmani si Abdallah sunt penibili.

RockerDinamo
RockerDinamo  •  06 Iulie 2024, 02:54

Cred ca ne-mbatam cu apa rece. Oricât de bunicei sunt jucătorii tineri în amicale, tare mi-e ca-n MamaLiga 1 o sa le tzatzaie picioarele. Nu poți sa te bazezi doar pe ei, mai ales ca jucătorii cu "experienta" , fie lesina prin min. 60-70 (Milanov), fie sunt vai-de mama-lor fotbalistic (Abdallahahaha, Selmani, Patriche, Homawoo, Costin ... ba chiar și Gnahore, care mi-a plăcut la un moment dat, din timpul si dupa Ramadan, zici ca era unul de prin MamaLiga 3). Eu aplaud decizia de a aduce jucătorii romani tineri de afara, despre care spun ca este strategia corecta de dinainte de terminarea campionatului trecut, DAR NU CA TOTULARI ... mai ales ca Kopic, care nu e antrenor de făcut performanta, după cum ne-a demonstrat deja! Cu lotul actual, cred ca "singura sansa" sa scăpăm de retrogradare e ca nou-promovatele "sa ne dea pe tava barajul"! Altfel, cred ca vom retrograda ... Iar agaricii de Nicolescu și Voicu, mai ales dacă vom retrograda, sper sa dispară din "istoria" lui Dinamo ... extrem de prosti dpdv fotbalistic, niste NIMENI in fotbal!!!

rocky3
rocky3  •  05 Iulie 2024, 23:50

Bine că au marcat de la distanță, că de poartă nu prea se apropie!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează